上一頁下一頁
發新話題

好悶呀,大家入黎吹下水啦?

收藏  |  訂閱
542  24.9k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-7-4 17:47 發表 查看引用來源
現實都有架
啱 key 嘅會嘅, 師奶揸師奶波都見過.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-4 07:42 發表 查看引用來源

若然冇記錯平師兄好似試過兩公婆孖個大姨同在溫泉裸浸.

諗起當年初初搭訕分別喺男湯女湯嘅環境, 加上之後光脫脫同性間已經見慣, 至於喺對方另一半前露出實屬附碌. ...
艾兄你真係好記性, 雖然嗰個係我大姨但係佢嘅身材好過我老婆,就算話我衰都係咁話,自從嗰次見到佢嘅裸體我經常都有幻想。

引用:
原帖由 Whatdabeef 於 2022-7-4 17:40 發表 查看引用來源

佢嫌棄自己係A級仔
而家升咗乜嘢 cup ?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-4 23:35 發表 查看引用來源

艾兄你真係好記性, 雖然嗰個係我大姨但係佢嘅身材好過我老婆,就算話我衰都係咁話,自從嗰次見到佢嘅裸體我經常都有幻想。
哦...反而係小弟記錯咗, 以為係位大姨離咗婚, 人屎身材都差勁, 原來擺個烏龍;

隔離飯香, 見過其他同見慣嘅唔同點都得閒諗吓幻想吓, 同遊嘅朋友有孖小弟講過呢隻心態, 眼見另一對波波, 睇住自己老虎搓嚟玩, 有意淫性遊戲玩, 又有真人騷睇, 正常嘅都覺得刺激官能, 之後腦海有啲幻想唔出奇呢, 就算女人見到其他男人碌嘢都會有唔同嘅幻想.  

大家早晨呀,依幾日心情唔好潛左水

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 06:51 發表 查看引用來源

哦...反而係小弟記錯咗, 以為係位大姨離咗婚, 人屎身材都差勁, 原來擺個烏龍;

隔離飯香, 見過其他同見慣嘅唔同點都得閒諗吓幻想吓, 同遊嘅朋友有孖小弟講過呢隻心態, 眼見另一對波波, 睇住自己老虎搓嚟玩, 有意 ...
其實所有女人都愛看到其他男人碌嘢...也會幻想使用

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-5 07:30 發表 查看引用來源
人渴求之欲嘅根本😅☕😌

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-7-5 08:07 發表 查看引用來源

人渴求之欲嘅根本😅☕😌
男女都一樣...不過女人比較含蓄

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-5 07:30 發表 查看引用來源
女人都好咸濕,不過佢地扮晒嘢收收埋埋😅

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-5 08:44 發表 查看引用來源
女人都好咸濕,不過佢地扮晒嘢收收埋埋😅
我早排都發現倫嫂手機有男人露賓州照片😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆