上一頁下一頁
發新話題

好悶呀,大家入黎吹下水啦?

收藏  |  訂閱
542  25.1k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-5 15:55 發表 查看引用來源
所以女人都係好現實,屌佢唔爽点會每星期都比佢屌😅
每日有一皮嘢做零用, 日日俾你執幾多劑都卯問題, 理你係乜嘢長短粗幼生倒鈎.

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-5 17:12 發表 查看引用來源
咁先好,佢有佢屌,我有我出去屌🤭
倫兄,你出去屌邊個先? 🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-5 20:05 發表 查看引用來源

倫兄,你出去屌邊個先? 🤭
比得💰就有得屌

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-5 20:54 發表 查看引用來源
比得💰就有得屌
平平地觀塘一街企左幾件,屌好d去數字論壇揾,想食人妻就要寶兄介紹🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 06:51 發表 查看引用來源

哦...反而係小弟記錯咗, 以為係位大姨離咗婚, 人屎身材都差勁, 原來擺個烏龍;

隔離飯香, 見過其他同見慣嘅唔同點都得閒諗吓幻想吓, 同遊嘅朋友有孖小弟講過呢隻心態, 眼見另一對波波, 睇住自己老虎搓嚟玩, 有意 ...
你冇記錯, 大姨 (老婆家姐)的確離咗婚,就係因為咁樣 初初一、兩年我哋去親旅行老婆一定要帶埋家姐去,等佢 散下心唔好鑽牛角尖, 就係個一次我哋三個人一齊赤裸湯。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-5 07:30 發表 查看引用來源
其實所有女人都愛看到其他男人碌嘢...也會幻想使用
唔好話男人咸濕,其實女人都好咸濕。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-5 22:06 發表 查看引用來源

男人咸濕, 女人淫蕩🤣🤣

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-5 22:05 發表 查看引用來源

你冇記錯, 大姨 (老婆家姐)的確離咗婚,就係因為咁樣 初初一、兩年我哋去親旅行老婆一定要帶埋家姐去,等佢 散下心唔好鑽牛角尖, 就係個一次我哋三個人一齊赤裸湯。 ...
哦...三人行,等老婆家姐開心吓🥰🥰

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-5 22:06 發表 查看引用來源

鹹濕是傳宗接代的起源🤪🤪

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-6 01:20 發表 查看引用來源

男人咸濕, 女人淫蕩🤣🤣
這個是必然的,如果唔係就唔會有下次🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆