上一頁下一頁
發新話題

好悶呀,大家入黎吹下水啦?

收藏  |  訂閱
542  24.9k

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-7-3 10:06 發表 查看引用來源
其實有冇吹水group?有既不如PM我一齊吹下水好嗎
有冇野睇先?…吹就呢度或PM都可以吖!…其他師兄有乜ideal?

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-7-2 18:21 發表 查看引用來源
COMEON
樓主想吹乜先?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-3 07:47 發表 查看引用來源

呢度開始......  ~~ 靜..~~  

不過見師兄話吹吓水, 就噏吓 plan 緊孖之前去過一齊玩嘅朋友兩公婆遲啲會去泰國玩, 天體村或布吉 Villa 視乎佢哋老人家(自己都係 )夠唔夠膽去天體, 唔係先選擇 villa 自己四條沐 ...
本人覺得麻甩佬應該唔會介意在女性面前赤裸,但係女性應該有95 % 絕對介意自己裸體比其他男人欣賞,就算對方係同性亦然。真係好佩服呢兩位女士重要喺自己老公面前裸露身體畀對方老公欣賞。

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-7-2 18:21 發表 查看引用來源
COMEON
有局搞就唔悶啦

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-3 14:10 發表 查看引用來源
吹下呢一個話題好唔好?

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30649086
只係影相?😌…有$科?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-7-3 09:19 發表 查看引用來源

赤條條🤭你尋歡🤣
唔使曬漏個籮位置成條褲仔白印.  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-3 14:10 發表 查看引用來源
吹下呢一個話題好唔好?

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30649086
小弟有時都會影吓嘢, 只係影啲 pk (有男有女) 除哂口罩邊行邊隊煙.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-3 14:02 發表 查看引用來源

本人覺得麻甩佬應該唔會介意在女性面前赤裸,但係女性應該有95 % 絕對介意自己裸體比其他男人欣賞,就算對方係同性亦然。真係好佩服呢兩位女士重要喺自己老公面前裸露身體畀對方老公欣賞。 ...
若然冇記錯平師兄好似試過兩公婆孖個大姨同在溫泉裸浸.

諗起當年初初搭訕分別喺男湯女湯嘅環境, 加上之後光脫脫同性間已經見慣, 至於喺對方另一半前露出實屬附碌.

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-7-3 10:27 發表 查看引用來源

有冇野睇先?…吹就呢度或PM都可以吖!…其他師兄有乜ideal?
打風日德叔嚟左留低過夜,一整晚都聽到d淫蕩叫聲,德叔又嚟虛掩房門,房內充滿春色無邊,過了無耐已見到眼罩下的孖子肉體橫陳在sofa上,可以話孖子已被德叔操控生殺大權,大字形地比德叔快速地活塞左一百多嘢,女人犯賤到一個低点,已經唔係日求二餐夜求一篤滿足到她了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆