好悶呀,大家入黎吹下水啦?

收藏  |  訂閱
5  25.1k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-3 07:47 發表 查看引用來源

呢度開始......  ~~ 靜..~~  

不過見師兄話吹吓水, 就噏吓 plan 緊孖之前去過一齊玩嘅朋友兩公婆遲啲會去泰國玩, 天體村或布吉 Villa 視乎佢哋老人家(自己都係 )夠唔夠膽去天體, 唔係先選擇 villa 自己四條沐 ...
本人覺得麻甩佬應該唔會介意在女性面前赤裸,但係女性應該有95 % 絕對介意自己裸體比其他男人欣賞,就算對方係同性亦然。真係好佩服呢兩位女士重要喺自己老公面前裸露身體畀對方老公欣賞。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-4 07:42 發表 查看引用來源

若然冇記錯平師兄好似試過兩公婆孖個大姨同在溫泉裸浸.

諗起當年初初搭訕分別喺男湯女湯嘅環境, 加上之後光脫脫同性間已經見慣, 至於喺對方另一半前露出實屬附碌. ...
艾兄你真係好記性, 雖然嗰個係我大姨但係佢嘅身材好過我老婆,就算話我衰都係咁話,自從嗰次見到佢嘅裸體我經常都有幻想。

引用:
原帖由 Whatdabeef 於 2022-7-4 17:40 發表 查看引用來源

佢嫌棄自己係A級仔
而家升咗乜嘢 cup ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 06:51 發表 查看引用來源

哦...反而係小弟記錯咗, 以為係位大姨離咗婚, 人屎身材都差勁, 原來擺個烏龍;

隔離飯香, 見過其他同見慣嘅唔同點都得閒諗吓幻想吓, 同遊嘅朋友有孖小弟講過呢隻心態, 眼見另一對波波, 睇住自己老虎搓嚟玩, 有意 ...
你冇記錯, 大姨 (老婆家姐)的確離咗婚,就係因為咁樣 初初一、兩年我哋去親旅行老婆一定要帶埋家姐去,等佢 散下心唔好鑽牛角尖, 就係個一次我哋三個人一齊赤裸湯。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-5 07:30 發表 查看引用來源
其實所有女人都愛看到其他男人碌嘢...也會幻想使用
唔好話男人咸濕,其實女人都好咸濕。

前往最後回覆