。。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
6  42.2k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-7-8 19:18 發表 查看引用來源
訓唔著無聊,就試下寫咸故,嘗試下將睇左甘多年既AV劇情融滙灌通寫番出黎,寫得唔好多多包含。

佢叫阿雪,係我母親既朋友。失婚同我阿媽一樣,佢個仔同我同年,我今年廿四歲,我地中學畢業已經做左幾年野,雪姨四十多歲,由於我地兩 ...
正呀 ... 比 "換妻" 更刺激既 "換母" 計劃 !!! ^.^

仲要用我女神--友田真希 做封面 ... 我真係無辦唔J /追 !!!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-7-10 10:01 發表 查看引用來源
由於去温泉酒店成兩個幾鐘車程,雪姨係車上都小休一下,我就踏盡油門希望快D到,天光揸到天黑終於跑到去呢個山旮旯既温泉渡假村。我地租左間别墅樓高兩層有個户外温泉池同花園,重拍到兩架車,酒店話有温泉水引入全屋浴室,呢D野 ...
少少建議 ...

如果分一分段會比較好 , E+一大段咁 , 一睇到就唔知點解有少少壓力 ^.^"

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-7-8 22:46 發表 查看引用來源
去到羅湖我同阿成去租車,我地各自租一架方便我地各自帶自己既目標四圍去。我同阿成帶左佢地去南山一間婚紗店影婚紗相,佢地两個不知幾鬼感動,差D咸甘濟,因為佢地兩個都冇影過婚紗相,魯迅話一個女人一生人點都要著一次婚紗 ...
之前眼大睇過龍 , E+先知原來蓮姐係我另一位女神--風間由美 !!! ^.^

小弟本身就係一個熟女控 , 佢兩個就絕對入到我心目中既前十 , 甚至前五 ...
^.^

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-7-11 08:51 發表 查看引用來源
寫完呢個企劃,應該會寫多個補完企劃,將雪姨係性方面大解放,勇敢去嘗試,好似色戒入面既王佳芝同易先生甘,由性生愛,最後以一個美滿結局終結,人生已經太苦,再以悲劇做結局對人生重有咩意義?其他師兄可以代筆寫下外傳,我覺得阿成同 ...
同意 ... 小日本描寫心理 , 尤其女人心理真係有一手 !!!

不瞞各位 , 我甚至可以話自己 , 有一比重對心理既理解
其實都係小日本中譯小說 / 色漫而來 ...^.^"

#21未睇 , 睇完再回 !!! ^.^

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-7-8 19:18 發表 查看引用來源
今次寫得比較滿意(故事在#1,#3,#4,#7,#11,#12,#15,#18,#21,#23,#25,#38帖)

佢叫阿雪,係我母親既朋友。失婚同我阿媽(蓮姐,阿成係甘叫佢)一樣,佢個仔同我同年,我今年廿四歲,我地中學畢業已經做左七年野,雪姨四十多歲,由於我地兩個家庭背景 ...
OK喎 ... 上次追左一半 , 突然唔見晒 ,
之後見咸兄出返 , 咁岩小弟個房東唔記得交網絡費
小弟同幾個同屋主慘被斷網一星期 ... ^.^"

小弟 E+會追返 ... 之前睇 , 覺得呢個係個奇情故事 ,
唔知點解 E+睇返 , 又覺得真係會發生 ,
其實都唔出奇 ^.^

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-7-8 19:34 發表 查看引用來源
到左星期五突然收到雪姨whatsapp
雪:聽晚你係咪上黎食飯?
我:係呀?我以為你唔記得添,
雪:點會呢。你想食咩?
我:你食唔食牛?我今晚買定牛扒解定凍明天我攞上黎。
雪:ok,甘我買菜整沙律。
我:我買埋紅酒,收工番屋企沖埋涼就上黎。
...
咦 , 原來又係玩煮飯仔 ...
搞到小弟又唸起自己篇<母之友人。我同韋阿姨既那些事!>TIM
(無恥地強行廣告一翻 ^.^ )

唔知之後仲有無煮飯仔場口呢???
唔知點解 , 小弟好鐘意呢種超貼地既場口 , 感覺真實感超強 !!! ^.^

另外 , 廣場舞果拍我都幾鐘意 , 果個群體話說都幾淫亂 ^.^  ^.^  ^.^

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-7-9 22:46 發表 查看引用來源
訓醒就番工,番到地盤同隻羊著番件衫費事吸塵,今日好似摩打手甘,啲文件物料全部預備好,一到五點即閃。番到屋企查查淋沖涼換衫whatsapp雪姨,
我:在嗎?有富婆嗎?醫生話我身體唔好,只可食軟飯。
雪:甘惨?黎,等阿姨抱抱。
我:😍😍😍😍  ...
哇 ... 睇得出咸兄真係寫得好認真 , 己經唔只係純非機文
有 D似 "現代都市愛情故事(貼地版)" 咁 ...

呢個真係仲寫緊 "純非機文" 既小弟 , 完全不能企及 ^.^"

前往最後回覆