上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡跟那年齡做愛?

收藏  |  訂閱
135  23.7k

你喜歡跟那年齡做愛?

有人話30歲性慾最強如狼似虎有人話17歲卜卜脆
有人話40歲最能懂得享受最有味道
身經百戰的你又有如何體會呢?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-16 06:45 發表 查看引用來源
我比較貪心...通吃

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-16 11:37 發表 查看引用來源
我比較貪心...通吃
各年齡層有咩體會唔同呀?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-16 06:45 發表 查看引用來源
在男性嚟講,任何年齡女性都想要。
在女性嚟講,當然係要佢心儀嘅對象。舉例說……唔通一個20歲嘅女性想同一個50歲嘅阿叔做,無可能啦……

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-16 23:45 發表 查看引用來源

在女性嚟講,當然係要佢心儀嘅對象。舉例說……唔通一個20歲嘅女性想同一個50歲嘅阿叔做,無可能啦……
錯,有些女性會喜歡成熟男

中醫師2009年因心情低落,與他關係非常要好的19歲女兒見狀上前擁抱安慰,之後二人親吻,繼而在雙方同意下發生性行為。事後6年,兩父女繼續發展這不倫關係,至2015年,仍是中學生的兒子發現父親與胞姊的性交片段,兒子幾經掙扎,最後大義滅親報警。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-16 23:45 發表 查看引用來源

亦有成熟女性喜歡小鮮肉

小弟冇身經百戰, 冇乜意見.
或者咁講, 睇人本身質素同保養成點好似比年齡嚟睇較恰當, 聽講 40+ 隨時差過 50+.  

回覆 4# 平衡生活 的帖子

錯了, 我22,23時,有一段時間同一個52的成熟男一起

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-17 05:53 發表 查看引用來源

亦有成熟女性喜歡小鮮肉
成熟女性喜歡小鮮肉一啲都唔出奇, 仲可能好多添。

但一般o黎講男人過o左40 應該開始走下坡囉喎?
30-40 最好   有經驗, 識玩, 能力仲ok, 玩得起   不過其實性格同個人氣質重要過年齡本身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆