上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡跟那年齡做愛?

收藏  |  訂閱
137  24.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-2-1 06:56 發表 查看引用來源
這個當然啦…😅
不過女人比較含蓄啲,放在心內😜😜
有時女人見男人望就話d男人𥄫女,唔可以調轉嘅
含蓄嘅有時都睇到嘅,例如望佢眼神

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-1 07:05 發表 查看引用來源

冇乜好比較, 好似去過裸體村裸體灘開眼界, 知道有啲係唔成正比, 高大嘅未必大, 矮小嘅隨時嚇死你 .
艾兄見多識廣,只係睇villa果個佢會唔會起痰啫,就算唔扯,但有型嘅,或者都會嗒糖

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-2-1 07:26 發表 查看引用來源
正常啦....有時剛 慰藉完人妻回家老虎又要,第二朝另一位人妻又話想要,咁24小時內要屌三鑊😅😅
厲害!係咪同呢兩位做都唔用套?

引用:
原帖由 moliu1 於 2023-2-1 22:28 發表 查看引用來源

艾兄見多識廣,只係睇villa果個佢會唔會起痰啫,就算唔扯,但有型嘅,或者都會嗒糖
小弟讀得書少冇乜見識, 咪誇獎小弟, 如果話 villa 嗰個已經係年長大叔嚟, 唔會有任何嗒糖之想, 反而位嫂夫人仲會眼多手多呢, 都係講笑程度.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-2 10:53 發表 查看引用來源

小弟讀得書少冇乜見識, 咪誇獎小弟, 如果話 villa 嗰個已經係年長大叔嚟, 唔會有任何嗒糖之想, 反而位嫂夫人仲會眼多手多呢, 都係講笑程度.
都係摸隔離果個啫
重點係,你地兩位男士分別點叫到女人一齊咁樣玩?大家係咪識左好耐?開頭有冇尷尬?

引用:
原帖由 moliu1 於 2023-2-1 22:24 發表 查看引用來源

女人是喜歡自己男人比人昅🥰
又喜歡自己俾其他男人昅,但是只不喜歡男人用 猥瑣 眼神 來昅🤪🤪

引用:
原帖由 moliu1 於 2023-2-1 22:30 發表 查看引用來源

厲害!係咪同呢兩位做都唔用套?
全部要求我無套內射🥰🥰🥰

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-2-3 06:48 發表 查看引用來源
全部要求我無套內射🥰🥰🥰
好似消防員揸住碌喉狂射救火, 原來係消防組長.

引用:
原帖由 moliu1 於 2023-2-1 22:24 發表 查看引用來源

含蓄...含住嚟抽搐..

引用:
原帖由 moliu1 於 2023-2-3 02:50 發表 查看引用來源

都係摸隔離果個啫
重點係,你地兩位男士分別點叫到女人一齊咁樣玩?大家係咪識左好耐?開頭有冇尷尬?
之前喺其他留言講過吓;
係咪識左好耐?
去台灣玩時識佢哋, 幾年左右(唔計疫情時間)

點叫到女人一齊咁樣玩?
過程有啲符碌, 撞彩.

開頭有冇尷尬?
點都有啲, 不過喺男女湯各自都睇過全相, 四人同時剝光就尷啲啲, 女仕會有毛巾或一件過大衫圍住吓唔係廿四小時開放, 又瞓吓坐吓時衛生啲(女性構造係麻煩啲嘅).

玩 villa 都係兩三次左右, 今次應該會好玩啲.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆