上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡跟那年齡做愛?

收藏  |  訂閱
136  23.8k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-10 08:08 發表 查看引用來源

冇辦法...去得 pool villa 硬咗就會搵嘢隊吓, 小膶腸會有啲忙.
大家都係男人..明白🤭

引用:
原帖由 SexDevil 於 2023-2-6 17:50 發表 查看引用來源
我係男,唔知咩事近呢1-2年愛上左年齡差,對手全部都係00後中學生。

不過食中學生要小心未合法,如有懷疑一定要睇身份證。
食小鮮肉有什麼特別體會和優點呢?可否分享一下經歷?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2023-2-19 06:12 發表 查看引用來源
食小鮮肉有什麼特別體會和優點呢?可否分享一下經歷?
唔知你用小鮮肉形容學生妹有冇錯啦
不過我感覺係中學生好多野未玩過未試過
好肯接受唔同既玩發,開發度高
80-90後係經驗技術好,但佢地知道自己喜好
呢樣唔玩,嗰樣唔試。
又或者肯玩既,其實佢地本身都玩過晒冇乜特別
所以學生妹正既感覺係開發同調教
但技術方面就真係要教女咁教

引用:
原帖由 SexDevil 於 2023-2-6 17:50 發表 查看引用來源
我係男,唔知咩事近呢1-2年愛上左年齡差,對手全部都係00後中學生。

不過食中學生要小心未合法,如有懷疑一定要睇身份證。
甘正食小鮮肉。有乜精彩體會可以講講嗎?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-16 06:45 發表 查看引用來源
有人話30歲性慾最強如狼似虎有人話17歲卜卜脆
有人話40歲最能懂得享受最有味道
身經百戰的你又有如何體會呢?
18歲😀

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-16 11:37 發表 查看引用來源
我比較貪心...通吃
我睇得出你大小通吃

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-16 06:45 發表 查看引用來源
任何年齡都可以,只要夾到就得。每個年齡感覺都唔同,玩法都唔一樣。

引用:
最like同35-45既女女
有exp又夠主動

最like同15-16既女女, 身體有種香甜味, D水有淡香

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-8-23 00:52 發表 查看引用來源

我睇得出你大小通吃
可以見得呢?😉還沒有把你吃掉🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆