上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡跟那年齡做愛?

收藏  |  訂閱
137  23.9k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-16 21:30 發表 查看引用來源
各年齡層有咩體會唔同呀?
就是這樣啊🤭🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-16 23:45 發表 查看引用來源

在男性嚟講,任何年齡女性都想要。
在女性嚟講,當然係要佢心儀嘅對象。舉例說……唔通一個20歲嘅女性想同一個50歲嘅阿叔做,無可能啦……
但現實經常發生的事😔😔
因為50嵗的有💲💲💲🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-18 07:16 發表 查看引用來源
但現實經常發生的事😔😔
因為50嵗的有💲💲💲🤭🤭
係文組長你有 $, 唔代表呢個年齡層嘅其他人都有 $.

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2022-7-17 18:07 發表 查看引用來源
錯了, 我22,23時,有一段時間同一個52的成熟男一起
有無回憶可以些牙?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-18 09:24 發表 查看引用來源

係文組長你有 $, 唔代表呢個年齡層嘅其他人都有 $.
我都有小小強積金留返來養老🤭🤭😅😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-18 00:23 發表 查看引用來源

成熟女性喜歡小鮮肉一啲都唔出奇, 仲可能好多添。
你又知好多??🤪🤪

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-18 06:17 發表 查看引用來源
但一般o黎講男人過o左40 應該開始走下坡囉喎?
30-40 最好   有經驗, 識玩, 能力仲ok, 玩得起   不過其實性格同個人氣質重要過年齡本身
不過這裡有應該40+Ching 話一晚可以有射幾次甘利害喎!
又要性氣質配合,真係可遇不可求,有D難度。
不過我真係好想試下跟未成年有什麼體會,但可惜今生都無可能了!😝😝😝

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-17 07:38 發表 查看引用來源
小弟冇身經百戰, 冇乜意見.
或者咁講, 睇人本身質素同保養成點好似比年齡嚟睇較恰當, 聽講 40+ 隨時差過 50+.  
差過50+係佢有病啫

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2022-7-17 18:07 發表 查看引用來源
錯了, 我22,23時,有一段時間同一個52的成熟男一起
有30+女教師喜歡成熟型學生仔都有喎!

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-18 19:40 發表 查看引用來源
有30+女教師喜歡成熟型學生仔都有喎!
等於中學另生喜歡女教師一樣年紀相差十幾年。
記得我讀小學嗰時,有幾個女教師我都好喜歡,幻想將來同佢結婚。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆