上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡跟那年齡做愛?

收藏  |  訂閱
137  23.9k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-7-20 10:49 發表 查看引用來源

佢地冇經驗,都係第一次,第一次比男人渣佢對波,玩乳頭,卒佢陰核,同扑嘢,所以反應好真實,唔識做作,淨係feel到佢D反應已經好正,佢地唔識扮呻吟,但係係我搞到佢地超興奮令佢地忍唔住叫咗出聲,呢D就係堅正! 全個過程都係我做主導,想 ...
謝謝分享

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-19 16:05 發表 查看引用來源
你試過未呢?🤪🤪🤪
無得試,男校,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-7-20 14:20 發表 查看引用來源
無得試,男校,
隔離學校有女的😅😅🤪🤪

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-7-20 10:49 發表 查看引用來源

佢地冇經驗,都係第一次,第一次比男人渣佢對波,玩乳頭,卒佢陰核,同扑嘢,所以反應好真實,唔識做作,淨係feel到佢D反應已經好正,佢地唔識扮呻吟,但係係我搞到佢地超興奮令佢地忍唔住叫咗出聲,呢D就係堅正! 全個過程都係我做主導,想 ...
師兄真識食,真正食家。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-20 18:25 發表 查看引用來源
隔離學校有女的😅😅🤪🤪
佢地morning assembly.已經講明唔可以同我地溝通。

引用:

甘你感覺成熟女性好多時做戲嗎?還是佢哋較懂得享受性愛呢?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-7-20 22:45 發表 查看引用來源
佢地morning assembly.已經講明唔可以同我地溝通。
查實係保護啲男生, 力保青頭真係用心良苦(張乳名曲).  

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-21 05:44 發表 查看引用來源
甘你感覺成熟女性好多時做戲嗎?還是佢哋較懂得享受性愛呢?
未試過同成熟女玩過,所以唔知。但系青春少女都識得享受架喎,只要你唔好心急,前戲慢慢玩就OK.

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-7-22 13:23 發表 查看引用來源

未試過同成熟女玩過,所以唔知。但系青春少女都識得享受架喎,只要你唔好心急,前戲慢慢玩就OK.
我和你就調轉成熟女玩得多, 未試過破處女

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-18 06:17 發表 查看引用來源
但一般o黎講男人過o左40 應該開始走下坡囉喎?
30-40 最好   有經驗, 識玩, 能力仲ok, 玩得起   不過其實性格同個人氣質重要過年齡本身
好認同呀.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆