[不能說的性事] 你喜歡跟那年齡做愛?

收藏  |  訂閱
19  24.1k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-7-19 18:20 發表 查看引用來源

我鍾意16~18左右果D女,食過幾個真係好正!
点正呀?可以詳細講講感受如何?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-7-20 10:49 發表 查看引用來源

佢地冇經驗,都係第一次,第一次比男人渣佢對波,玩乳頭,卒佢陰核,同扑嘢,所以反應好真實,唔識做作,淨係feel到佢D反應已經好正,佢地唔識扮呻吟,但係係我搞到佢地超興奮令佢地忍唔住叫咗出聲,呢D就係堅正! 全個過程都係我做主導,想 ...
謝謝分享

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-7-20 10:49 發表 查看引用來源

佢地冇經驗,都係第一次,第一次比男人渣佢對波,玩乳頭,卒佢陰核,同扑嘢,所以反應好真實,唔識做作,淨係feel到佢D反應已經好正,佢地唔識扮呻吟,但係係我搞到佢地超興奮令佢地忍唔住叫咗出聲,呢D就係堅正! 全個過程都係我做主導,想 ...
甘你感覺成熟女性好多時做戲嗎?還是佢哋較懂得享受性愛呢?

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2022-9-3 11:25 發表 查看引用來源
18歲左右
甘識食,🤪🤪🤪

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-9-25 19:14 發表 查看引用來源
以前鍾意搵同自己差唔多年紀的partner  但係我過咗25之後 覺得30以上先最識玩
係咪成熟女配年輕男最好玩嗎?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2023-2-6 17:50 發表 查看引用來源
我係男,唔知咩事近呢1-2年愛上左年齡差,對手全部都係00後中學生。

不過食中學生要小心未合法,如有懷疑一定要睇身份證。
食小鮮肉有什麼特別體會和優點呢?可否分享一下經歷?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2023-2-6 17:50 發表 查看引用來源
我係男,唔知咩事近呢1-2年愛上左年齡差,對手全部都係00後中學生。

不過食中學生要小心未合法,如有懷疑一定要睇身份證。
甘正食小鮮肉。有乜精彩體會可以講講嗎?

回覆 131# 哈巴仔 的帖子

為什麼那時候最好呢?

回覆 133# in.cester 的帖子

原因呢?可否講下你的經驗呢?

引用:
原帖由 Vittel 於 2024-2-20 10:53 發表 查看引用來源
本人30幾,最like 同40-50女性做愛,特別有feel
女人味重?成熟味重?經驗豐富?

前往最後回覆