[不能說的性事] 😱😱原來佢有11时長(未硬計)甘利害

收藏  |  訂閱
17  6.1k

😱😱原來佢有11时長(未硬計)甘利害

為何下等下流拉斯普京可以迷惑眾多上流貴族少女和成熟女人??

拉斯普京生前以生活淫穢出名,死後其性器官遭人割除。俄羅斯聖彼德堡一家性器官博物館展示了拉斯普京的性器官,拉斯普京之所以吸引諸多女子青睞,甚至是皇家貴族也被他迷惑,並不單憑他迷人的眼睛,還靠他驚人性器官大小。聖彼德堡性器官博物館展示出的他的生殖器官長達28.5公分,浸泡在一個裝有防腐溶液的高玻璃器皿中。

回覆 1# giraffe2 的帖子

我唔係好信,但歷史有記載真有其事。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-16 07:01 發表 查看引用來源
我唔係好信,但歷史有記載真有其事。
女士們你覺得越長越刺激嗎?

係咪講緊末代沙皇尼古拉二世個古仔 ? 係有條友仔妖僧拉屎普京, 佢身懷長物, 傳到有三十 cm 成尺長, 隊到周圍啲女冧哂.
睇圖

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-17 07:36 發表 查看引用來源
係咪講緊末代沙皇尼古拉二世個古仔 ? 係有條友仔妖僧拉屎普京, 佢身懷長物, 傳到有三十 cm 成尺長, 隊到周圍啲女冧哂.
睇圖

甘長唔會隊爆痛咩?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-17 07:36 發表 查看引用來源
睇圖

點解個頭咁細個身咁粗o既? 呢種其實幾難插得冧, 我中意調返轉

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-17 16:26 發表 查看引用來源
甘長唔會隊爆痛咩?
30cm 一定會啦
不過都會心癢癢係真
男女人對征服o既個term 定義未必一樣, 如果面前真係有一碌又粗又大又長o既 j 係會有d 驚
外在o既痛我唔怕 (例如籐條打), 忍到就得啦, 但插入去身體入面即係如果傷到不過睇唔到點傷o既係會有少少恐懼
可以話係一種矛盾o既邏輯卦, 即係理性同科學話其實唔會有事, 生bb 成個人都係果個洞出o黎,
分娩有幾辛苦咩o野十級痛楚, 自古以o黎咁多女人咪又係捱得過所以痛應該唔會痛得死人,
但雖然係咁, 俾30cm 拮入去之前心理上點都會有d 驚唔知會點
所以我講o既征服, 比較多o既係征服自己恐懼多過征服對方, 即係話唔單止明知入去隊到盡會爆痛,
(只要同呢個人關係容許, 以前係以前o既事啦, 今日我已經係一個人o既老婆, 所以身份/ 關係好重要!)
我會俾佢拮, 而且唔係訓低分開對腳俾佢拮, 而係自己坐上去, 死頂都要頂到坐爆佢為止
男人會唔會咁諗唔知, 但我幻想佢會, 就係諗住我唔得, 我會臨陣退縮, 或者入o左一陣受唔住叫停,
或者因為身體上o既唔好受所以減少/ 避免同佢做, 覺得自己睇透我嘛... 我就係要做相反o既o野,
令佢覺得佢估計錯誤, o係心理層面上嬴佢一場 呢個就係我對人o既征服啦

PS 肉體上o既征服, 我記得之前好似係問過, 但其實仲係未搞得明你地到底up 乜

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-17 16:26 發表 查看引用來源
甘長唔會隊爆痛咩?
痛唔痛小弟係唔會知道, 要問啲師姐們.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-18 06:37 發表 查看引用來源

點解個頭咁細個身咁粗o既? 呢種其實幾難插得冧, 我中意調返轉
可能浸防腐劑耐得滯浸到萎縮, 如果好似最粗一段咁粗咁就稱霸武林.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-18 06:37 發表 查看引用來源

甘長28公分喎!😰😰你吾怕隊爆咩?

前往最後回覆