[不能說的性事] 😱😱原來佢有11时長(未硬計)甘利害

收藏  |  訂閱
17  6.1k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-18 19:47 發表 查看引用來源
甘長28公分喎!😰😰你吾怕隊爆咩?
冇人要你俾佢入晒o架嘛
不過又咁講, 長得滯缺點係唔好含 下面都入唔晒喉嚨更加唔駛諗, 我唔中意口交果陣同個人距離好似好遠咁囉
但好o既地方就係可以 fing fing fing, 但唔準佢硬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 08:02 發表 查看引用來源

冇人要你俾佢入晒o架嘛
不過又咁講, 長得滯缺點係唔好含 下面都入唔晒喉嚨更加唔駛諗, 我唔中意口交果陣同個人距離好似好遠咁囉
但好o既地方就係可以 fing fing fing, 但唔準佢硬 ...
請問乜嘢長度大細最啱你胃口,係咪一路含一路畀啲 9 毛掃著鼻哥會特別興奮啲?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 08:02 發表 查看引用來源

冇人要你俾佢入晒o架嘛
但好o既地方就係可以 fing fing fing, 但唔準佢硬 ...
朋友堆有位唯一大枝嘢, 佢都有呻隊邊度都唔能盡興, 泳褲唔可以著三角嘜, 更衣室除咗褲實引嚟唔少目光.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-19 08:31 發表 查看引用來源

請問乜嘢長度大細最啱你胃口,係咪一路含一路畀啲 9 毛掃著鼻哥會特別興奮啲?
咁又未至於
我中意呀, 大概七寸左右卦 八寸都得 其實一樣係一口含唔晒o架不過超過十寸就太誇張囉
最理想o既係插入果陣一般有少少咁多buffer, 即係既可以取悅到我 (了到最入最入超敏感超興奮)
要折磨我果陣亦可以做得到 (大力捅入去可以捅得到我痛, 有強姦feel)
簡單d 講 j都係同一條 j但唔同玩法有唔同效果

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 12:10 發表 查看引用來源

咁又未至於
我中意呀, 大概七寸左右卦 八寸都得 其實一樣係一口含唔晒o架不過超過十寸就太誇張囉
最理想o既係插入果陣一般有少少咁多buffer, 即係既可以取悅到我 (了到最入最入超敏感超興奮)
要折磨我 ...
甘下次綁住手黎強姦,你就極力掙扎叫救命,到最後射到成面精再灌精吞下落肚!😝😝😝

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-19 16:12 發表 查看引用來源
甘下次綁住手黎強姦,你就極力掙扎叫救命,到最後射到成面精再灌精吞下落肚!😝😝😝
我諗到反而係唔一樣o既畫面 -- 一個半自願o既強姦
大概情節係俾d 唔知咩人捉到, 要脅某d 野或者類似係戰俘之類咁o既身份, 因為唔肯就範俾人百般凌辱,
邪惡o既果個人以為用強姦可以嚇到女人, 點知女人連呢招都唔怕, 有d 反抗但唔係因為害怕o既反抗,
即係有d 類似男性戰俘要俾人處決果種風範, 自己大踏步走上行刑台咁上下啦
作為女戰俘到o左一個點寧願自己mak 大對腳俾你插入o黎都就係唔肯歸順你
捅得再大力就係死忍住哼都唔哼一聲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-20 12:13 發表 查看引用來源

我諗到反而係唔一樣o既畫面 -- 一個半自願o既強姦
大概情節係俾d 唔知咩人捉到, 要脅某d 野或者類似係戰俘之類咁o既身份, 因為唔肯就範俾人百般凌辱,
邪惡o既果個人以為用強姦可以嚇到女人, 點知女人連呢招都 ...
帶你到一間陰暗地下室,突然把衣服撕破,再用力的把你的雙手屈向後迅速的綁了起來,再取來一條繩,接上後,繞在屈曲的手肘綁緊,在腋下穿出收緊乳房和手臂上下兩條繩,再回到背後,收緊腋二條的作用是令乳房上下的繩子收得更緊,使得乳房更為凸出。
再綁在鐵管上的雙腿,被大大地分開,完全是M宇型。
拿起電動陽具,接著,打開陰唇,一點一點的塞了進去,好快陰唇上產生的陣陣快感,覺得一陣焚身撕裂的痛楚熱辣辣地流竄過她的全身。
跟著找來一頭性慾高漲期的大黑狗 ,用手搓著狗狗性器官後,立即性淫大爆發,好快硬起來,大黑狗立即騎上你身上並將硬硬性器插入陰道並猛烈地抽插,大黑狗好像開始要射精了,可以感覺到熱熱的東西沖激子宮,感到子宮不停的收縮,狗精液不停的注入子宮,也好不客氣的吞食著大黑狗的精液。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-22 06:41 發表 查看引用來源
帶你到一間陰暗地下室,突然把衣服撕破,再用力的把你的雙手屈向後迅速的綁了起來,再取來一條繩,接上後,繞在屈曲的手肘綁緊,在腋下穿出收緊乳房和手臂上下兩條繩,再回到背後,收緊腋二條的作用是令乳房上下的繩子收得更緊,使得乳 ...
.
請問帶我到地下室果個人o既身份係...?

前往最後回覆