[不能說的性事] 😱😱原來佢有11时長(未硬計)甘利害

收藏  |  訂閱
6  6.1k

😱😱原來佢有11时長(未硬計)甘利害

為何下等下流拉斯普京可以迷惑眾多上流貴族少女和成熟女人??

拉斯普京生前以生活淫穢出名,死後其性器官遭人割除。俄羅斯聖彼德堡一家性器官博物館展示了拉斯普京的性器官,拉斯普京之所以吸引諸多女子青睞,甚至是皇家貴族也被他迷惑,並不單憑他迷人的眼睛,還靠他驚人性器官大小。聖彼德堡性器官博物館展示出的他的生殖器官長達28.5公分,浸泡在一個裝有防腐溶液的高玻璃器皿中。

回覆 1# giraffe2 的帖子

我唔係好信,但歷史有記載真有其事。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-16 07:01 發表 查看引用來源
我唔係好信,但歷史有記載真有其事。
女士們你覺得越長越刺激嗎?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-17 07:36 發表 查看引用來源
係咪講緊末代沙皇尼古拉二世個古仔 ? 係有條友仔妖僧拉屎普京, 佢身懷長物, 傳到有三十 cm 成尺長, 隊到周圍啲女冧哂.
睇圖

甘長唔會隊爆痛咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-18 06:37 發表 查看引用來源

點解個頭咁細個身咁粗o既? 呢種其實幾難插得冧, 我中意調返轉
甘長28公分喎!😰😰你吾怕隊爆咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 12:10 發表 查看引用來源

咁又未至於
我中意呀, 大概七寸左右卦 八寸都得 其實一樣係一口含唔晒o架不過超過十寸就太誇張囉
最理想o既係插入果陣一般有少少咁多buffer, 即係既可以取悅到我 (了到最入最入超敏感超興奮)
要折磨我 ...
甘下次綁住手黎強姦,你就極力掙扎叫救命,到最後射到成面精再灌精吞下落肚!😝😝😝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-20 12:13 發表 查看引用來源

我諗到反而係唔一樣o既畫面 -- 一個半自願o既強姦
大概情節係俾d 唔知咩人捉到, 要脅某d 野或者類似係戰俘之類咁o既身份, 因為唔肯就範俾人百般凌辱,
邪惡o既果個人以為用強姦可以嚇到女人, 點知女人連呢招都 ...
帶你到一間陰暗地下室,突然把衣服撕破,再用力的把你的雙手屈向後迅速的綁了起來,再取來一條繩,接上後,繞在屈曲的手肘綁緊,在腋下穿出收緊乳房和手臂上下兩條繩,再回到背後,收緊腋二條的作用是令乳房上下的繩子收得更緊,使得乳房更為凸出。
再綁在鐵管上的雙腿,被大大地分開,完全是M宇型。
拿起電動陽具,接著,打開陰唇,一點一點的塞了進去,好快陰唇上產生的陣陣快感,覺得一陣焚身撕裂的痛楚熱辣辣地流竄過她的全身。
跟著找來一頭性慾高漲期的大黑狗 ,用手搓著狗狗性器官後,立即性淫大爆發,好快硬起來,大黑狗立即騎上你身上並將硬硬性器插入陰道並猛烈地抽插,大黑狗好像開始要射精了,可以感覺到熱熱的東西沖激子宮,感到子宮不停的收縮,狗精液不停的注入子宮,也好不客氣的吞食著大黑狗的精液。

前往最後回覆