昔日足浴開大囡,翻版人燕玲

收藏  |  訂閱
18  4.3k

昔日足浴開大囡,翻版人燕玲

昨晚翻看电影金像獎,看見金燕玲頒獎 ,晚上午夜夢迴,回憶深圳足浴開大囡酷似金X玲,最享受當然枕住大腿啜奶, ,再騎住磨鳩 ,同佢濑閪 當然最後打真軍中出 出完睇住閪窿流精,件囡抹閪

原來你老母似金燕玲,仲係深圳足仔做過開大囡,完全明白

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-7-27 18:45 發表 查看引用來源
原來你老母似金燕玲,仲係深圳足仔做過開大囡,完全明白
咁你即係話佢𨳒自己老母啫。

小心泄露國家機密呀。

引用:
原帖由 voking 於 2022-7-28 02:01 發表 查看引用來源

咁你即係話佢𨳒自己老母啫。

小心泄露國家機密呀。
你两條是拐閪,見人性交,就話屌老母,係你老母見你拐,癱,先俾你地屌老母,唔係剩識屌老母,求下以下己婚少婦, 你老母少左人屌,咪出來做鸡,等我冇能用都戴假鸠屌下你地老母先

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-7-31 08:36 發表 查看引用來源
你两條是拐閪,見人性交,就話屌老母,係你老母見你拐,癱,先俾你地屌老母,唔係剩識屌老母,求下以下己婚少婦,40092253你老母少左人屌,咪出來做鸡,等我冇能用都戴假鸠屌下你地老母先 ...
你老母出嚟做雞,全世界都知啦。
吾使同你老母賣廣告喎。

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-1 02:37 發表 查看引用來源

你老母出嚟做雞,全世界都知啦。
吾使同你老母賣廣告喎。
跛癱閪,你老母真?幫你倆屌閪屌老母,我更偉大,冇能用戴假鳩屌你阿媽隻爛臭閪

回覆 6# 西九理性的羊羊 的帖子

使鬼你偉大,我用真鳩屌你阿媽隻爛臭閪。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-8-1 12:45 發表 查看引用來源
使鬼你偉大,我用真鳩屌你阿媽隻爛臭閪。
我唔偉大,假鳩染唔你地的跛,癱傳染,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-1 13:45 發表 查看引用來源
我唔偉大,假鳩染唔你地跛,癱傳染,
你跟本係太監。真鳩假鳩都冇,點𨳒呀?
俾人𨳒你屎忽就有。

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-1 17:57 發表 查看引用來源

你跟本係太監。真鳩假鳩都冇,點𨳒呀?
俾人𨳒你屎忽就有。
我咪係,我尚有賓州,就算三年後未死,保命阉春,都有可能得半吋賓州仔,一樣可戴 屌你俩老母

前往最後回覆