上一頁下一頁
發新話題

女友的新泳衣

收藏  |  訂閱
131  29.7k

引用:
原帖由 Loff 於 2022-7-29 13:46 發表 查看引用來源

呢個唔知呀,我個人覺得好過啲少女囉~
如果計身材和性器官顏色少女優勝,如果講技術和反應中女高超好多

回覆 12# 香煎性感的牛牛 的帖子

24歲,剛剛熟咗無耐嘅時間,
食多幾年都係正貨。
師兄有福 呢。

引用:
原帖由 Loff 於 2022-7-29 13:45 發表 查看引用來源

有人妻,有前人妻,有同人long-D女仔
long-D女仔正吖,好後生?😉

回覆 122# freepic1iman_dc 的帖子

暫時都唔錯,記得以前啱啱同佢一齊仲係19歲嗰陣,皮膚更加滑到冇毛孔,更加正,但成熟亦都有另一番味道,可能我仲係鍾意嫩口野

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-27 13:50 發表 查看引用來源
琴晚同條女去酒店staycation,琴晚已經執咗一劑,今朝又話要去泳池打卡游水,仲話試件新泳衣俾我睇,估唔到着出嚟效果都唔錯,我細佬又忍唔住向佢敬禮,拉低條裙就無套內射,寵幸完先游水
順便比各位師兄鑒賞下 ...
我都試過好幾次著泳衣攪,其中有次女友响我面前試新泳衣,我頂唔順實在太正! 即刻就地正法,拉開少少泳衣邊就插入去,全程著住泳衣比我玩,最後企响度由後面入,正爆!

有次好似著呢款式泳衣:

回覆 125# 歌舞技町 的帖子

師兄,呢件泳衣都好正,一開始見到相,我仲以為係呀嫂

回覆 125# 歌舞技町 的帖子

我都同意是師兄講,着泳衣好貼身,好有feel,我都同你一樣,拉開邊就插入去!后入好爽

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-29 17:20 發表 查看引用來源
long-D女仔正吖,好後生?😉
都……係廿尾啦
佢身型偏瘦, cup手B, 第一次見面已經有搞嘢
印象中係……好濕,好緊,好快派彩
我都好快回氣,再接再厲

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-7-29 19:10 發表 查看引用來源

我都試過好幾次著泳衣攪,其中有次女友响我面前試新泳衣,我頂唔順實在太正! 即刻就地正法,拉開少少泳衣邊就插入去,全程著住泳衣比我玩,最後企响度由後面入,正爆!

有次好似著呢款式泳衣:
40092049 ...
一件頭好嘢嚟.

引用:
原帖由 Loff 於 2022-7-30 00:56 發表 查看引用來源

都……係廿尾啦
佢身型偏瘦, cup手B, 第一次見面已經有搞嘢
印象中係……好濕,好緊,好快派彩
我都好快回氣,再接再厲
佢好耐冇做?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆