上一頁下一頁
發新話題

女友的新泳衣

收藏  |  訂閱
131  29.6k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-27 17:56 發表 查看引用來源
咩叫做飛佛❓❓❓🙄🙄
賣飛佛
my favorite
英文嚟, 都唔好好讀書, 妖 !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-27 18:00 發表 查看引用來源

賣飛佛
my favorite
英文嚟, 都唔好好讀書, 妖 !!
哈哈~中文的英文,無計啦 自世家貧書少讀🤭🤭🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-7-27 16:33 發表 查看引用來源
我玩左幾次,有時會走奶一隻比人睇,次次條女都話見到d仔鳩硬佢會好high
南丫島榕樹灣都唔錯, 灘大沖身區都幾大吓, 沖身試過幫老虎搽背時, 順便從後攝前去搓咗陣波, 附近有對夫婦睇到, 之後入更衣室換褲同個麻甩差唔多時間, 條友除褲已經見佢扯哂旗.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-27 18:15 發表 查看引用來源

南丫島榕樹灣都唔錯, 灘大沖身區都幾大吓, 沖身試過幫老虎搽背時, 順便從後攝前去搓咗陣波, 附近有對夫婦睇到, 之後入更衣室換褲同個麻甩差唔多時間, 條友除褲已經見佢扯哂旗. ...
男人就係咁,知道老婆比人睇完仲扯旗都會好high,之後返去大力炮製隻老虎

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-7-27 19:37 發表 查看引用來源
男人就係咁,知道老婆比人睇完仲扯旗都會好high,之後返去大力炮製隻老虎
對住人哋老婆扯旗, 佢都睇得好 high.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-27 18:05 發表 查看引用來源
哈哈~中文的英文,無計啦 自世家貧書少讀🤭🤭🤭
小弟都係自幼家貧書少讀, 周時俾人笑阿福, 學呢啲字就以為係英文.

咁好身材唔屌爆佢就真係嘥晒~~

回覆 77# nin9sec 的帖子

有呀,基本上隔日執佢一劑,同佢一齊,比之前d女扑多左,仲同居埋!

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-27 14:57 發表 查看引用來源
佢話有33B,🤣皮膚白先係重點
B cup 唔差 對波白雪雪😍

回覆 79# rocket.aaron 的帖子

對於一個30尾嘅男人來講,已經好滿足㗎啦,仲要係嫩口嘢,以前啲女唔係死魚就根本唔鍾意扑嘢,這個真係好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆