上一頁下一頁
發新話題

女友的新泳衣

收藏  |  訂閱
131  29.6k

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-28 00:36 發表 查看引用來源
對於一個30尾嘅男人來講,已經好滿足㗎啦,仲要係嫩口嘢,以前啲女唔係死魚就根本唔鍾意扑嘢,這個真係好好
要珍惜呢啲妹妹👍

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-28 00:36 發表 查看引用來源
對於一個30尾嘅男人來講,已經好滿足㗎啦,仲要係嫩口嘢,以前啲女唔係死魚就根本唔鍾意扑嘢,這個真係好好
30尾唔係好老啫!好多男人40歲過後先越嚟越型!

回覆 1# 香煎性感的牛牛 的帖子

根本就係想俾你執多幾劑

回覆 83# 離火 的帖子

身型唔錯,偶然間真係會嚟多一劑, 趁佢 20幾歲仲睇得下

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-28 09:15 發表 查看引用來源
咁後生仲有排玩啦!😉

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-28 09:15 發表 查看引用來源
几時得話老....我哋5字頭都未認低威

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 12:35 發表 查看引用來源
几時得話老....我哋5字頭都未認低威
話時話, 呢度好似幾老化, 4X 應該唔少, 5X , 6X 可能為數唔少.

利申  小弟係 5X 組別, 雖然冇大炮但都孖組長一個組別真係榮幸.

回覆 87# 艾拉傑 的帖子

都冇新血加入,只會越嚟越老化,我都想睇呢90、千禧後嘅師兄放啲後生女嘅相出嚟

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-28 13:09 發表 查看引用來源
都冇新血加入,只會越嚟越老化,我都想睇呢90、千禧後嘅師兄放啲後生女嘅相出嚟
咁又係, 截咗龍, 有死冇生.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-28 12:51 發表 查看引用來源

話時話, 呢度好似幾老化, 4X 應該唔少, 5X , 6X 可能為數唔少.

利申  小弟係 5X 組別, 雖然冇大炮但都孖組長一個組別真係榮幸.
只有舊人無違新人....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆