[不能說的性事] 為何女士甘容易自願受騙?

收藏  |  訂閱
18  3.9k

為何女士甘容易自願受騙?

東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指

原文網址: 東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/796818

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-28 05:33 發表 查看引用來源
東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指

原文網址: 東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/796818 ...
男人鹹濕就梗架..啦,這班女人都唔好得去邊,貪心加閪痕癢,俾人屌完先發覺人家系賤男!手上有十几條女排隊任屌....😅😅
啲女條氣唔順玩爆大鑊🤪🤪
其實認識咁短時間就出來屌閪,大家都預計系咩情況下, 正所謂 姣婆 於到脂粉客,各取所需啫😅😅🤭🤭

僥倖心態卦 叫得做自願即係明知對方係咩人, 好多時候係或多或少自己中意對方, 然後覺得努力係可以感動或者改變到人,
有朝一日對方都會愛上自己然後拋開其他人同自己o係埋一齊
我唔覺得自己係受騙, 但愛上過一個明知佢唔會愛上我o既sp, 初時搵佢真係覺得有性無愛係ok 既
之後中意o左人, 知道人地唔會中意我, 係知道但又妄想自己繼續服侍佢床上impress 佢有可能可以改變
情況有d 類似卦, 傻傻咁以為只要繼續俾好處佢 (其實果陣承受能力已經差唔多到頂, 逼自己繼續忍受一係我中意佢, 想俾佢最大滿足,
二係傻傻咁以為俾到最大滿足佢之後佢就會淨係同我一個玩, 繼而同我一齊俾我做佢女朋友)

回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

有經驗🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-28 07:55 發表 查看引用來源
僥倖心態卦 叫得做自願即係明知對方係咩人, 好多時候係或多或少自己中意對方, 然後覺得努力係可以感動或者改變到人,
有朝一日對方都會愛上自己然後拋開其他人同自己o係埋一齊
我唔覺得自己係受騙, 但愛上過一個 ...
有機心女性慣用手段用性去俘虜男性,最終其實係揾自己笨!

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 07:01 發表 查看引用來源
男人鹹濕就梗架..啦,這班女人都唔好得去邊,貪心加閪痕癢,俾人屌完先發覺人家系賤男!手上有十几條女排隊任屌....😅😅
啲女條氣唔順玩爆大鑊🤪🤪
其實認識咁短時間就出來屌閪,大家都預計系咩情況下, 正所謂 姣婆 於到脂粉客, ...
都有道理

牛唔飲水 唔㩒到牛頭低
好多時有呢d事 總會話男方  世紀賤男
咁我又想問下果啲女人  你係自願同人做又自願拍片 咁有乜嘢講?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-28 15:00 發表 查看引用來源

有機心女性慣用手段用性去俘虜男性,最終其實係揾自己笨!
你地冇!
大把男人圍住同一個女仔做佢d 兵, 咁又點計?
利申: 我唔做呢d 事

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-7-28 17:24 發表 查看引用來源
牛唔飲水 唔㩒到牛頭低
好多時有呢d事 總會話男方  世紀賤男
咁我又想問下果啲女人  你係自願同人做又自願拍片 咁有乜嘢講?
唔話得你錯
講比例或者真係比較少, 但女性一樣有時候係用下體諗o野, 想泄慾想到唔諗後果

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-29 14:24 發表 查看引用來源

唔話得你錯
講比例或者真係比較少, 但女性一樣有時候係用下體諗o野, 想泄慾想到唔諗後果
失身唔系大問題,大家都高潮過開過
最大問題蠢到俾錢人使先笨七.....

前往最後回覆