[不能說的性事] 為何女士甘容易自願受騙?

收藏  |  訂閱
18  3.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-29 14:24 發表 查看引用來源

唔話得你錯
講比例或者真係比較少, 但女性一樣有時候係用下體諗o野, 想泄慾想到唔諗後果
你令我對女性改觀了!
我一直以為女性係好含蓄,好保守,又好保護自己。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-29 17:04 發表 查看引用來源
失身唔系大問題,大家都高潮過開過
最大問題蠢到俾錢人使先笨七.....
富婆受情騙付上億元都有新聞啦!😦😦😦

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-29 17:37 發表 查看引用來源
富婆受情騙付上億元都有新聞啦!😦😦😦
從前系騙富婆啲錢,行騙者都要有周詳計劃,要 身體付出🤭
但現在這個個案是,一個 猥瑣佬打盲毛, 隨機行騙一啲中女, 願者上釣😅😅

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-29 17:33 發表 查看引用來源
你令我對女性改觀了!
我一直以為女性係好含蓄,好保守,又好保護自己。
一小部份啫! 好女人其實仲有好多
不過如果科學d 講呢, 好多超過火行為其實都係源自壓抑時間太長囉
有正常宣泄o既話總不至於諗埋一邊, 呢點男女都一樣

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-29 17:04 發表 查看引用來源
失身唔系大問題,大家都高潮過開過
最大問題蠢到俾錢人使先笨七.....
呢個都係要睇去到咩程度囉, 同人上床既然係你情我願, 牽涉到金錢利益都一樣
如果d 錢本身係disposable 而且有來有往o既我覺得冇所謂, 果陣果位sp, 我都冇同佢 AA,
食飯有時佢埋單, 有時入到鋪頭佢貫o野我又買, 一千幾百順手碌埋佢,
話轉返錢俾我我話由佢啦, 陣間請我飲杯o野當打和
呢o野小事我覺得可以接受, 但如果要傾家蕩產甚至要自己訓身借貸咁去"幫人", 除非感情非常非常好o既情侶或者已經係一家人o既老公老婆, 呢d 位都唔可以隨便應承人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-30 09:47 發表 查看引用來源

呢個都係要睇去到咩程度囉, 同人上床既然係你情我願, 牽涉到金錢利益都一樣
如果d 錢本身係disposable 而且有來有往o既我覺得冇所謂, 果陣果位sp, 我都冇同佢 AA,
食飯有時佢埋單, 有時入到鋪頭佢貫o野我又買, 一 ...
而家班女就系跌咗唔小錢

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 07:01 發表 查看引用來源
男人鹹濕就梗架..啦,這班女人都唔好得去邊,貪心加閪痕癢,俾人屌完先發覺人家系賤男!手上有十几條女排隊任屌....😅😅
啲女條氣唔順玩爆大鑊🤪🤪
其實認識咁短時間就出來屌閪,大家都預計系咩情況下, 正所謂 姣婆 於到脂粉客, ...
哈哈,根本就好多係姣西🤷‍♂️

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-30 09:47 發表 查看引用來源

食飯有時佢埋單, 有時入到鋪頭佢貫o野我又買, 一 ...
問題重點係班女士用這些交友程式既目的?
想找SP或金龜婿?或兩者都要?
但男方如果一開始話自己係SP就無問題啦!但佢就話自己係金龜婿,甘就出事!
但又是否班女士太天真無邪呢?佢哋年紀也不輕喎!

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-8-1 18:08 發表 查看引用來源
問題重點係班女士用這些交友程式既目的?
想找SP或金龜婿?或兩者都要?
但男方如果一開始話自己係SP就無問題啦!但佢就話自己係金龜婿,甘就出事!
但又是否班女士太天真無邪呢?佢哋年紀也不輕喎! ...
當然啦, 我唔係話女性一定就係受害者, 事實我亦相信好似你講咁樣, 有d 女人確係諗住用自己身體可以搵到著數
講難聽d 就係做雞囉, 但正式去做又怕俾人睇唔起, 用呢d app 美其名搵性伴, 想要o既o野其實就係經濟上o既好處
但同樣情況亦會出現o係男人身上! 想搵人搞o野, 唔想駛錢叫雞, 搵性伴又係美其名叫做一齊享受咁就一個仙唔駛出可以食到女
騙案o既出現只可以話係大家搵對象o既動機唔夾, 但責任就大家都有
女士受騙某程度上係自己o既錯, 唔上網搵sp 就咩事都冇添啦, 但男士亦可以選擇做一個唔呃女人o既人o架下話?  
我臨訓前冇鎖門俾人入o左o黎偷o野可能係我自己攞o黎, 但我唔鎖門唔代表你就可以入o黎o架!

前往最後回覆