[不能說的性事] 為何女士甘容易自願受騙?

收藏  |  訂閱
5  4.0k

為何女士甘容易自願受騙?

東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指

原文網址: 東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/796818

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-28 07:55 發表 查看引用來源
僥倖心態卦 叫得做自願即係明知對方係咩人, 好多時候係或多或少自己中意對方, 然後覺得努力係可以感動或者改變到人,
有朝一日對方都會愛上自己然後拋開其他人同自己o係埋一齊
我唔覺得自己係受騙, 但愛上過一個 ...
有機心女性慣用手段用性去俘虜男性,最終其實係揾自己笨!

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 07:01 發表 查看引用來源
男人鹹濕就梗架..啦,這班女人都唔好得去邊,貪心加閪痕癢,俾人屌完先發覺人家系賤男!手上有十几條女排隊任屌....😅😅
啲女條氣唔順玩爆大鑊🤪🤪
其實認識咁短時間就出來屌閪,大家都預計系咩情況下, 正所謂 姣婆 於到脂粉客, ...
都有道理

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-29 14:24 發表 查看引用來源

唔話得你錯
講比例或者真係比較少, 但女性一樣有時候係用下體諗o野, 想泄慾想到唔諗後果
你令我對女性改觀了!
我一直以為女性係好含蓄,好保守,又好保護自己。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-29 17:04 發表 查看引用來源
失身唔系大問題,大家都高潮過開過
最大問題蠢到俾錢人使先笨七.....
富婆受情騙付上億元都有新聞啦!😦😦😦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-30 09:47 發表 查看引用來源

呢個都係要睇去到咩程度囉, 同人上床既然係你情我願, 牽涉到金錢利益都一樣
如果d 錢本身係disposable 而且有來有往o既我覺得冇所謂, 果陣果位sp, 我都冇同佢 AA,
食飯有時佢埋單, 有時入到鋪頭佢貫o野我又買, 一 ...
問題重點係班女士用這些交友程式既目的?
想找SP或金龜婿?或兩者都要?
但男方如果一開始話自己係SP就無問題啦!但佢就話自己係金龜婿,甘就出事!
但又是否班女士太天真無邪呢?佢哋年紀也不輕喎!

前往最後回覆