Ssp鴨熱㗎啡

收藏  |  訂閱
13  10.7k

Ssp鴨熱㗎啡

今日試咗熱咖啡...相頭婆婆級..所謂泰式按摩不外如是流流地..唔夠力..好求其按..到所謂抓龍筋仲差..佢本來話帶套幫我吹不過我拒絕咗.見到個樣都....跟住佢將部手機放低喺我條撚下面全程一路幫我出火一路睇手機..想去試嘅c兄可以慳返...以上係我嘅個人經歷可能有其他c兄有唔同嘅服務...不喜勿插!

引用:
原帖由 super_fai 於 2022-7-30 21:15 發表 查看引用來源
今日試咗熱咖啡...相頭婆婆級..所謂泰式按摩不外如是流流地..唔夠力..好求其按..到所謂抓龍筋仲差..佢本來話帶套幫我吹不過我拒絕咗.見到個樣都....跟住佢將部手機放低喺我條撚下面全程一路幫我出火一路睇手機..想去 ...
手机播緊AV?

即係家英哥老婆英文名?

引用:
原帖由 super_fai 於 2022-7-30 21:15 發表 查看引用來源
今日試咗熱咖啡...相頭婆婆級..所謂泰式按摩不外如是流流地..唔夠力..好求其按..到所謂抓龍筋仲差..佢本來話帶套幫我吹不過我拒絕咗.見到個樣都....跟住佢將部手機放低喺我條撚下面全程一路幫我出火一路睇手機..想去 ...
對。 好L hea。 假波。 年紀超過60。地方污糟。
入到去 就即刻想走。
有C hing 話龍筋正。 咪試吓囉。   我就唔會再去。  其他C hing 自己決定

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2022-7-31 10:29 發表 查看引用來源

對。 好L hea。 假波。 年紀超過60。地方污糟。
入到去 就即刻想走。
有C hing 話龍筋正。 咪試吓囉。   我就唔會再去。  其他C hing 自己決定
我同 C hing 感受一樣,之前有人在這裡吹虛一番,試過一次無回頭。

年紀大了多數體能差了

回覆 1# super_fai 的帖子

佢可能拍低幫你出火情況,順便幫你春袋,屎眼拍硬照

可以不用考慮😰😰

特骨去5寶,jd fl穩陣d!

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-8-15 13:44 發表 查看引用來源
佢可能拍低幫你出火情況,順便幫你春袋,屎眼拍硬照
應該係除非唔係🤣

前往最後回覆