上一頁下一頁
發新話題

好奇一問:分享一下如何在陌生人露

收藏  |  訂閱
70  17.1k

個背好得又白又滑咁,下次影前面ma

引用:
原帖由 a_amy 於 2022-7-31 13:56 發表 查看引用來源
没有。只想聽一下各位人夫人妻師姐師妹有没有類似經驗分享一下。
我都想遇上🤩🤩

上過幾次老虎家姐.............間屋企 , 都見佢係睡袍 LOOK, 但款式係老乜土款, 冇嘢可以睇.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-8-3 11:06 發表 查看引用來源
上過幾次老虎家姐.............間屋企 , 都見佢係睡袍 LOOK, 但款式係老乜土款, 冇嘢可以睇.
有冇摷佢啲under同bra來玩?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-3 11:39 發表 查看引用來源
有冇摷佢啲under同bra來玩?
小弟冇呢啲嗜好.

回覆 1# a_amy 的帖子

可以的話,用師傅角度影一張會更好

引用:
原帖由 a_amy 於 2022-7-31 13:56 發表 查看引用來源
没有。只想聽一下各位人夫人妻師姐師妹有没有類似經驗分享一下。
類似, 就係加大碼tee 然後入面真空咁囉
o岩o岩結婚搬一齊果陣, 合併o左我地o既家產 (之前我同佢都已經搬o左出o黎自己住),
跟住總有d 傢俬同個氣氛唔match, 有d 野要換過佢咁樣...
不過件tee 可能有d 厚o卦, 未必有被發現, 但搬傢俬上o黎果幾條友耐唔耐就啤我對腳

其實我有個idea 可惜屋企唔夠人
與其咁樣陰d 陰d 好似露又好似唔露咁樣, 如果屋企多個人o既話呢, 遇到呢d 類似情況比如送貨維修,
要果條友去開門俾師父, 另外兩條友o係屋搞o野, 掩埋度門但留條縫, 大大聲咁呻吟, 睇吓師父會點

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-4 08:24 發表 查看引用來源

o岩o岩結婚搬一齊果陣, 合併o左我地o既家產 (之前我同佢都已經搬o左出o黎自己住),
跟住總有d 傢俬同個氣氛唔match, 有d 野要換過佢咁樣...
不過件tee 可能有d 厚o卦,  ...
梗係𥄫嘢啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-4 08:24 發表 查看引用來源

不過件tee 可能有d 厚o卦,  ...
正常邏輯係唔會去八卦, 分分鐘俾人陰你, 俾小弟會拍佢門話會報警或企門附近大聲扮報警.

都好刺激, 我老婆試過真空, 條睡裙唔透明, 但細心睇, 可以睇到露點, 都有點刺激.
引用:
原帖由 a_amy 於 2022-7-30 23:39 發表 查看引用來源
前幾天,家裡的浴室水喉壞了,在樓下店找人來修理。老板娘說她老公在忙。叫我們寫低地址,等她老公得閒便來修理。我們回到家裡,很熱,老公冲完凉,我才冲。冲完,老公叫我穿條超低胸的睡裙,不穿內衣褲等師傅來。我穿了條白色碎花的 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆