一切從真軍開始 9#13#32

收藏  |  訂閱
33  30.0k

支持師兄出post;你嘅故事係好多男人嘅夢想!
睇唔到相呀!

好正呀,仲有學生妹食

食完飯返嚟,條女繼續引誘我,佢嘅女僕裝今次更加惹火

三點式白滑大長腿小女僕,叔叔我幫佢影咗幾張相之後,下面又忍唔住向佢敬禮,下面硬過條鐵,今次我叻咗啦,唔再俾佢含,條靚妹每次幫我含都會令到我好敏感,好快交貨,今次我慢慢由頭摸到落腳趾尾,啲皮膚滑到呢,佢又開始發出依依呀呀既呻吟聲, 大家之后攬實車左五分鐘,本身打算后入,但妹妹好快坐上黎

佢捉實我條野,仲讚我又粗又硬,佢拉開少少喱士底底果條邊,慢慢坐落嚟,跟住同平時屌佢好唔同,我感受到佢下邊淫水好多,洞穴好窄,一下一下由上到下咁樣騎,勁濕潤,果種包實嘅感覺我永遠記得,俾佢坐左十下八下,我就已經想交貨,我忍得都好辛苦下,妹妹同我講,射曬俾我呀,主人,我係你既人黎架,佢呢句未講完我已經噴咗出嚟,唉😮‍💨!

大家諗咗一陣,佢慢慢從返我條嘢出嚟,我見到啲精由佢個又窄又濕嘅窿留返落我個肚,咁就係我哋第一次既打真軍,雖然滿足,但唔夠口…..

搽定延遲液嘛😎😎😎

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-31 16:48 發表 查看引用來源
佢一早都同我講咗佢唔係處,我同我一齊之前識咗條MK仔,夾硬嚟俾佢做咗兩次,仲係打真軍😩,所以佢20歲讀完書就已經同我講想將自己完完全全送俾我,同佢第一次真軍就係我35歲生日

嗰日我哋book咗兩晚尖沙咀某間酒店,我都知條女 ...
真空落街食飯?

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-31 19:49 發表 查看引用來源

三點式白滑大長腿小女僕,叔叔我幫佢影咗幾張相之後,下面又忍唔住向佢敬禮,下面硬過條鐵,今次我叻咗啦,唔再俾佢含,條靚妹每次幫我含都會令到我好敏感,好快交貨,今次我慢慢 ...
朝早再來過囉!😉

放工番嚟睇哂😍😍😍

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-7-31 19:49 發表 查看引用來源

三點式白滑大長腿小女僕,叔叔我幫佢影咗幾張相之後,下面又忍唔住向佢敬禮,下面硬過條鐵,今次我叻咗啦,唔再俾佢含,條靚妹每次幫我含都會令到我好敏感,好快交貨,今次我慢慢 ...
勁呀😙

引用:

打真軍真加上下面窄,真係會好快頂唔順😂

引用:

遲左無相睇添 如果女既識得玩,主動權係佢到真係好易比佢坐爆

前往最後回覆