何日君再來,羅湖村足浴,長者心靈鸡湯

收藏  |  訂閱
22  5.1k

何日君再來,羅湖村足浴,長者心靈鸡湯

自從黑暴燒火車加疫情己三年冇去羅湖村足浴,羅湖村足浴店有正經的深足林, 邪足東方貴族 ,開大的匯洪 ,潤忠 等,長者在帶貨北上後,賺两三百後,联群結隊打麻雀,跟住各式其色足浴 ,啜奶啜奶.濑閪.中出.帶去酒店 啜黄金液

咁你老母係羅湖村邊間開大足浴做過 ? !

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-8-1 11:17 發表 查看引用來源
咁你老母係羅湖村邊間開大足浴做過 ? !
跛癱閪,唔使話你老母,天下父母心,為跛癱而騎俾你两屌阿媽,偉大!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-1 13:47 發表 查看引用來源
跛癱閪,唔使話你老母,天下父母心,為跛癱而騎俾你两屌阿媽,偉大!
乜咁話你自己呀!!

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-1 17:58 發表 查看引用來源

乜咁話你自己呀!!
講下你俩老母由正宗足囡開始点做鸡,唔係剩偉大母愛只係用女上 坐馬吞棍幫你俩屌阿妈隻閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-2 07:14 發表 查看引用來源
講下你俩老母由正宗足囡開始点做鸡,唔係剩偉大母愛只係用女上40092527坐馬吞棍幫你俩屌阿妈隻閪
哦,講咁耐如來想證明你老母係雞。

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-3 02:27 發表 查看引用來源

哦,講咁耐如來想證明你老母係雞。
我会講你俩老母点由正場足囡到做開大到做中出三通到去咸记中出鸡.賣肉養跛癱,点偉大

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-3 07:26 發表 查看引用來源
我会講你俩老母点由正場足囡到做開大到做中出三通到去咸记中出鸡.賣肉養跛癱,点偉大
乜你咁講你老母呀。契細佬。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-3 07:26 發表 查看引用來源
講開三通,走後门我試過六件囡,五件泰妹,一件本地,戴袋通完柜,除袋再係隻閪中出,咁就成全跛瘫既偉大母愛

回覆 9# 西九理性的羊羊 的帖子

原來你老母經歷過d咁既嘢,真係可憐

前往最後回覆