43 12345
上一頁下一頁
發新話題

十幾廿十年冇同老婆行房 😭😭

收藏  |  訂閱
42  16.1k

十幾廿十年冇同老婆行房 😭😭

唔知係老婆正常定係我過份咸濕, 本人六十幾歲老婆細我兩、三年,其實佢已經停咗經十幾年,停經前我哋都已經好少做愛,一年只得兩三次仲要係戴避孕套,心中想停經後都可以中出,但幻想與現實係相反,佢停經後更加少做愛,甚至一年只得一次甚至係冇,我可以講呢十幾年來同佢做愛次數真係十隻手指數得出。
最慘係連佢身體,例如:佢對波波 、pat pat 、就算隔住條褲輕撫佢陰部,都畀佢出手拒絕 ,可以話完全唔掂得。 曾經好平心靜氣地問過佢,佢嘅答案就係話幾十歲人仲搞呢啲嘢做乜,冇興趣亦都唔想, 我真係好無奈……😥😢😭
近呢嗰幾月為咗噚求出路,只好每星期都打一次飛機,其實我咁做係對定錯?

吾覺得係你既問題啦...

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2022-8-1 12:57 發表 查看引用來源
唔知係老婆正常定係我過份咸濕, 本人六十幾歲老婆細我兩、三年,其實佢已經停咗經十幾年,停經前我哋都已經好少做愛,一年只得兩三次仲要係戴避孕套,心中想停經後都可以中出,但幻想與現實係相反,佢停經後更加少做愛,甚至一年只 ...
前輩,仲可以打,點解唔叫亞嫂借用手一陣。

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2022-8-1 12:57 發表 查看引用來源
唔知係老婆正常定係我過份咸濕, 本人六十幾歲老婆細我兩、三年,其實佢已經停咗經十幾年,停經前我哋都已經好少做愛,一年只得兩三次仲要係戴避孕套,心中想停經後都可以中出,但幻想與現實係相反,佢停經後更加少做愛,甚至一年只 ...
依D係心理問題,有冇播D四仔刺激吓佢先??

引用:
可能對上幾次有D痛,因為女性過咗50+有機會分泌小咗而會感覺痛,從而引致性恐懼症。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-8-1 15:49 發表 查看引用來源
前輩,仲可以打,點解唔叫亞嫂借用手一陣。
摸下佢都唔得 ,仲有冇可能會幫你手?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-8-1 17:33 發表 查看引用來源

依D係心理問題,有冇播D四仔刺激吓佢先??
間唔中佢會入房關咗門自己睇四仔,但係又唔覺佢有自慰情況出現 ,齋睇。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-8-1 19:08 發表 查看引用來源
可能對上幾次有D痛,因為女性過咗50+有機會分泌小咗而會感覺痛,從而引致性恐懼症。
應該唔關事,因為佢後生時都係咁。

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2022-8-2 00:33 發表 查看引用來源

都唔係呀我老婆五十幾都一樣好砌得呀

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2022-8-2 00:33 發表 查看引用來源

我而家同老婆一星期都一次如果佢住酒店仲要一晚兩次

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆