上一頁下一頁
發新話題

十幾廿十年冇同老婆行房 😭😭

收藏  |  訂閱
42  16.1k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-8-4 17:09 發表 查看引用來源
甘你有冇經常吃什麼會有幫助呢?
文組長好明顯食人妻補身, 真係羨煞旁人.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-8-8 10:00 發表 查看引用來源

文組長好明顯食人妻補身, 真係羨煞旁人.
系男人都會做的事情😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-8-10 07:21 發表 查看引用來源
系男人都會做的事情😜😜
組長比其他男人食多啲做多啲就真.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-8-11 10:34 發表 查看引用來源

組長比其他男人食多啲做多啲就真.
無啲咁嘅事,大家半斤八兩

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-8-11 16:32 發表 查看引用來源
無啲咁嘅事,大家半斤八兩
你估心虛唱嘅半斤八兩咩 ? 唔敢當啦組長, 小弟冇組長咁好料, 根本冇得比, 冇嘢食..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-8-12 17:00 發表 查看引用來源

你估心虛唱嘅半斤八兩咩 ? 唔敢當啦組長, 小弟冇組長咁好料, 根本冇得比, 冇嘢食..
唔好咁謙虛啦,開心就行😅😅

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2022-8-1 12:57 發表 查看引用來源
唔知係老婆正常定係我過份咸濕, 本人六十幾歲老婆細我兩、三年,其實佢已經停咗經十幾年,停經前我哋都已經好少做愛,一年只得兩三次仲要係戴避孕套,心中想停經後都可以中出,但幻想與現實係相反,佢停經後更加少做愛,甚至一年只 ...
師兄唔好打咁多呀聽聞會虧㗎

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-8-2 05:54 發表 查看引用來源
你老婆分泌仲正常嗎?
一晚二次50+男人都唔得啦!

男人50+一般已走下坡了!好多靠食藥頂住,你要嗎?
我老婆都40, 我要乃西10mins 先至湧出西水

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2022-8-1 12:57 發表 查看引用來源
唔知係老婆正常定係我過份咸濕, 本人六十幾歲老婆細我兩、三年,其實佢已經停咗經十幾年,停經前我哋都已經好少做愛,一年只得兩三次仲要係戴避孕套,心中想停經後都可以中出,但幻想與現實係相反,佢停經後更加少做愛,甚至一年只 ...
而家好慘 每日有晨勃硬過碌鐵 仲可以打飛機 但我愛老婆但係又唔知點解硬起😭

引用:
重好啦可以揾下其他

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆