上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
86  15.1k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-5 12:49 發表 查看引用來源
我更加落力用舌頭進攻濕滑既小雪,舔到最上端發現有一塊小肉,越是舔反應就越大,佢甚至雙手用力按住我個頭,從喉嚨深處發出原始既叫喚。我輕輕用力咬一口,雪姨就騷叫,好似比人點中一個多年冇比人碰過既穴位一樣,那樣嬌喘,那樣細 ...
今晚再上正場!😉

。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-5 13:54 發表 查看引用來源
帶住悲傷既心情返更衣室,雖然會所時都差唔多時間要閂門,但點解……why me!唔通連個天都唔鍾意我?換完衫係門口等雪姨,佢出來時主動拖我手同請我食波餅總算有份安慰獎。我:你肚唔肚餓?
我地去食啲野?
雪:唔……今日好攰想番去休 ...
今次睇怕成功啦啩!😉

。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-5 14:06 發表 查看引用來源
我拖住雪姨行上樓梯番去佢間套房,一閂好門我地互相抱住對方,佢抱緊我,我又抱緊佢,好似唔可以失去對方甘。雪姨件睡袍已經比我除左,佢亦幫我解除身上所有障礙,今晚我唔理出面發生咩事都唔會再離開呢間房。我地兩個赤條條甘擁 ...
有圖的確係唔撚同
特別投入😊
啲圖可唔可以唔打心心遮住吖

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-5 14:06 發表 查看引用來源
我拖住雪姨行上樓梯番去佢間套房,一閂好門我地互相抱住對方,佢抱緊我,我又抱緊佢,好似唔可以失去對方甘。雪姨件睡袍已經比我除左,佢亦幫我解除身上所有障礙,今晚我唔理出面發生咩事都唔會再離開呢間房。我地兩個赤條條甘擁 ...
終於成功啦!之後應該仲有連場好戲!😬

。。。。。。。。。。

。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-5 14:41 發表 查看引用來源
翌日訓醒已經中午,雪姨唔係床度,睇下電話阿成同蓮姐已經出左去話去上下九行下街之後去浸温泉,今晚好夜番間屋留比我地大戰,佢話天台個按摩浴缸好正,叫我地試下。我落樓見雪姨煮緊早餐……,見到佢著住件低胸簿紗睡衣,大頭文又 ...
好sweet呀!今晚又會點玩?😉

。。。。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆