上一頁下一頁
發新話題

一切從討論區開始

收藏  |  訂閱
83  49.9k

。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 6-8-2022 12:36 發表 查看引用來源

快啲生仔,養大左又開始人生另一階段
七夕準備中❤️

。。。。。。。。。。

其實呢度同「情色文學」版有咩分別?

。。。。。。。。。。

<3>
高潮過後,我好想執起掉到地下的底褲奪門而走,離開呢個地方,總知逃離咗出去先再算......,但望住眼前起晒青筋的巨棒,加上剛剛強烈的高潮感覺,我像着了魔趴係寫字枱度,無恥地將自己的臀部畀Alan睇清楚,濕透的私處正等待着巨大肉棒的衝擊,我細聲地說了一聲:「我要快d畀我!」Alan走近我旁邊大聲說:「咩話?我聽唔到你講咩,你大聲d講清楚我聽。」Alan隻手指又再開始玩弄我的陰部。我紅着臉配合手指的進攻,陰道外圍、陰核感到非常痕癢同舒服,淫水沿住大腿、小腿、腳跟流到落地上,佢笑笑口說:「你睇你,條腰咁配合我,你想要做咩唔講出口?再唔出聲我就停手囉。」呢一刻我心裡真係好難受,要哀求眼前呢個男人去滿足我,同時間身體夾雜着強烈快感,那種舒暢讓我屈服了,開口大聲說:「求你屌我.....好痕好想要!」Alan似乎聽得出我好難受,再一次將巨棒插進來,呢個體位我感到陰道被塞得滿滿,每一下衝擊都好似頂入到子宮深處,我忍唔住大聲的呻吟起來,按住的寫字枱畀Alan的衝擊推到吱吱聲響,不知過咗幾耐時間,我感到我的陰道有點發麻,Alan捉實我的腰加快速度,終於佢停止咗活塞運動,軟弱無力的我感覺到Alan的巨大肉棒係我體內跳動,佢好滿意抽出開始變軟的肉棒。
清理好現場後,Alan同我講佢有車要唔要送我回家,我一句唔駛就離開咗佢公司,之前話攞藥的事完全忘記了,回到家我立即洗澡回到睡床上,望見床前的婚照,我痛哭了,老公聽到我的喊聲入房來安撫我,以為我工作上受了委屈所以哭泣,面對眼前的愛人我覺得無地自容,估唔到我再次背叛心愛的人,以為同Alan的關係只有這一次......,但淫底的我卻再次犯錯。
<待續>

師兄文筆都唔錯🤣🤣

舊故仔當新經歷

呢篇文好似好耐之前睇過

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-8-6 21:08 發表 查看引用來源
師兄文筆都唔錯🤣🤣
爆晒PM,個個以為我係女,呢度d人太餓。🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆