上一頁下一頁
發新話題

一切從討論區開始

收藏  |  訂閱
83  49.9k

<31>
「唔得啦.....呀.....我到啦.....」我往後一縮,當肉棒離開陰戶一刻,我噴出大量淫水,沾滿我淫水的肉捧轉過頭已經插入Candy口中,經歷兩次高潮的我卧在地上,無力地看住我老公,他正用兩隻手指玩弄着Candy的小穴,沾滿精液的手指不停進出,Candy則伏在大頭文跨下,專注咁吞盡佢老公的子孫根,我剛滿足了的玉洞又變得空虛了,慢慢扒到老公前面,一口吞下沾滿Candy淫水同精液的小棍,我好想要佢塞滿我個淫穴,老公沾滿精液的手抓住我的頭,粗暴的拉住我說:「老婆,你咁餓今晚我哋一定會餵飽你。」
屬於我的肉棒慢慢精神起來,同一時間妹妹變得痕癢難當,原來大頭文正用龜頭不停摩擦我陰唇,說:「你真係好淫好正,咁快又濕晒....。」話口未完淫穴再次被肉棒塞滿了,老公拉起了我,我雙手纏住佢後頸借力,衰佬係我耳邊說:「老婆,你畀亞文屌得好爽係唔係?」我呢刻已經被性慾支配了,只係不停呻吟回應老公的問題,佢雙手不停刺激我已脹爆的乳頭,另一邊廂大頭文出盡力咁抽插,再加上Candy用佢靈巧的舌頭舔着我的豆豆,三重刺激之下,這種前所未有的舒暢感覺令我更加跌進性慾的深淵,潛在內心深處的慾念,3P之後嚟到的4P的體驗,令我更加欲罷不能,緊閉的最後一道防線也解開鎖了......。

<完,有緣再續>

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-9-7 09:58 發表 查看引用來源
<31>
「唔得啦.....呀.....我到啦.....」我往後一縮,當肉棒離開陰戶一刻,我噴出大量淫水,沾滿我淫水的肉捧轉過頭已經插入Candy口中,經歷兩次高潮的我卧在地上,無力地看住我老公,他正用兩隻手指玩弄着Candy的小穴,沾滿精液的手 ...
又有咸古,你文彩咁好,讀書作文一定攞A🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-9-7 21:21 發表 查看引用來源
又有咸古,你文彩咁好,讀書作文一定攞A🤣🤣🤣
會考零分🤣🤣🤣,唔啱傾所以退谷?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-9-8 07:59 發表 查看引用來源
會考零分🤣🤣🤣,唔啱傾所以退谷?

IVY
故事冇了?

引用:
原帖由 a168 於 2022-9-21 20:26 發表 查看引用來源

IVY
故事冇了?
好久不見你 舊人⋯⋯

引用:
原帖由 a168 於 2022-9-21 20:26 發表 查看引用來源

IVY
故事冇了?
沒有了,完

完左咪第二個故事囉

引用:
原帖由 momonosky 於 2022-10-14 01:55 發表 查看引用來源
完左咪第二個故事囉
有靈感嘅話,又或者有真實經歷咪分享下。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-10-14 10:57 發表 查看引用來源
有靈感嘅話,又或者有真實經歷咪分享下。
支持分享

與女教師的一段情,有無得諗🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆