44 12345
上一頁下一頁
發新話題

城中村大把囡

收藏  |  訂閱
43  9.8k

城中村大把囡

最近視頻見介紹城中村,小巷企滿囡囡, 亦有如HK大批妓評家評頭 有如此美女一百? 亦有五十放水大媽

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-8 17:07 發表 查看引用來源
最近視頻見介紹城中村,小巷企滿囡囡, https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202208/08/085301q626l8fhvhli26v5.j ...

可以放水的50阿姨 依的阿姨可以真軍中出,出完阿姨就会表演洗閪扣精 洗左你射入佢閪窿的精
可以放水的50阿姨 依的阿姨可以真軍中出,出完阿姨就会表演洗閪扣精 洗左你射入佢閪窿的精

咁你阿媽係邊條村度企

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-8-8 18:44 發表 查看引用來源
咁你阿媽係邊條村度企
你唔知你媽边度企,問你阿媽

E家仲有咁既質素100蚊? 抵吊呀

回覆 5# 大口Sam 的帖子

係佢老母接客先收1舊,佢老母話要幫個仔積下陰德,所以只收1舊造福人群,其餘d企企一向都係收開2舊

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-8-10 01:21 發表 查看引用來源
係佢老母接客先收1舊,佢老母話要幫個仔積下陰德,所以只收1舊造福人群,其餘d企企一向都係收開2舊
當年你阿妈係布吉收5O,我回40佢肯,点知入房除左褲揸鸠先话4O元剩屌閪, 唔俾揸波,見我一射就推,正一衰鸡.米青如圖一半內射 一半閪口,咪精滴小滴,咪佢阿妈生左冇賓州,跛癱

回覆 7# 西九理性的羊羊 的帖子

當年你阿妈係布吉收30,我回20佢肯,点知入房除左褲揸鸠先话2O元剩屌閪,唔俾揸波,見我一射就推,米青如圖一半內射一半閪口,咪精滴小滴,咪佢阿妈生左冇賓州,跛癱

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-9 08:11 發表 查看引用來源
E家仲有咁既質素100蚊? 抵吊呀
sam哥,乜你信呢個大話精咩?
而家邊都仲有100蚊雞呀?
沙咀K女多過千啦。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-10 08:02 發表 查看引用來源
當年你阿妈係布吉收5O,我回40佢肯,点知入房除左褲揸鸠先话4O元剩屌閪,唔俾揸波,見我一射就推,米青如圖一半內射40093664一半閪口,咪精滴小滴,咪佢阿妈生左冇賓州,跛癱 ...
乜你有JJ咩?太監大話精。

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆