上一頁下一頁
發新話題

城中村大把囡

收藏  |  訂閱
43  9.8k

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-11 02:06 發表 查看引用來源

sam哥,乜你信呢個大話精咩?
而家邊都仲有100蚊雞呀?
沙咀K女多過千啦。
我信大圈現在一定有100蚊鸡,係的跛癱只識屌X母,H K都有100蚊鸡,H K 的K囡都過二千

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-11 02:06 發表 查看引用來源

sam哥,乜你信呢個大話精咩?
而家邊都仲有100蚊雞呀?
沙咀K女多過千啦。
沙咀3年前K女都係5百喎, 乜E家升左咁多? 水圍當時都有5,6,7. 係咪水水加到1k咋.?
快仔100真係十年前都難搵

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-11 04:29 發表 查看引用來源
我信大圈現在一定有100蚊鸡,係的跛癱只識屌X母,H K都有100蚊鸡,H K 的K囡都過二千
100我驚係D 4張幾老G

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-11 08:29 發表 查看引用來源

沙咀3年前K女都係5百喎, 乜E家升左咁多? 水圍當時都有5,6,7. 係咪水水加到1k咋.?
快仔100真係十年前都難搵
我朋友大陸人住深圳。早本年去沙咀。啲女係齋坐。要出街就要傾數。有啲女吾去,去既要過千先肯扑野。

所以話你信個打話精而家仲有100蚊雞。
有既可能60過外。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-11 04:29 發表 查看引用來源
你呢兩年幾時北上過?
大陸變咗幾多你知吾知?
成日想當年。
你話有100蚊雞就有呀!大陸雞價你話事呀!閣下邊位呀?
講大話吾眨眼。
香港仲有100蚊雞?係邊呀?

正大話精。

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-12 02:45 發表 查看引用來源

你呢兩年幾時北上過?
大陸變咗幾多你知吾知?
成日想當年。
你話有100蚊雞就有呀!大陸雞價你話事呀!閣下邊位呀?
講大話吾眨眼。
香港仲有100蚊雞?係邊呀?

正大話精。 ...
H K有一百文鸡,咸記,我剛玩過H K都有一百文鸡,大陸的鸡平的,一百鸡等於H K百弍,一定有,咸記百弍鸡大把,就龍蝦位都唔少

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-12 02:40 發表 查看引用來源

我朋友大陸人住深圳。早本年去沙咀。啲女係齋坐。要出街就要傾數。有啲女吾去,去既要過千先肯扑野。

所以話你信個打話精而家仲有100蚊雞。
有既可能60過外。 ...
K女緊係冇啦, 坐台以前都300, 有D仲R爛腳老屈俾多1-2百. 不過都係3-5-X, 過亡夜係要傾. 但1Q唔係5-6百咩?
E家搞到出街都要傾? 咁就冇引.
尾東尾西以前都有50, E家仲有冇100難講

西九理性的羊羊師兄做物9出甘多post,你應該好無9聊聊得仔 冇上N年,你獨市???

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-12 08:17 發表 查看引用來源

K女緊係冇啦, 坐台以前都300, 有D仲R爛腳老屈俾多1-2百. 不過都係3-5-X, 過亡夜係要傾. 但1Q唔係5-6百咩?
E家搞到出街都要傾? 咁就冇引.
尾東尾西以前都有50, E家仲有冇100難講 ...
而家仲有150蚊雞,上次上海街聽到又肥又老大媽同老鬼講價錢點小得落

引用:
原帖由 九哥哥 於 2022-8-12 11:54 發表 查看引用來源

而家仲有150蚊雞,上次上海街聽到又肥又老大媽同老鬼講價錢點小得落
死能变左賓州仔一年,但心引,今朝先去咸記
龍蝦位,見件著粉紅裙,捉上水电鋪三樓,120玩假老強,件囡四十度,有波,相頭0K,叫阿英,塊閪上面紋朵玫瑰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆