上一頁下一頁
發新話題

城中村大把囡

收藏  |  訂閱
43  9.8k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2022-8-12 11:51 發表 查看引用來源
西九理性的羊羊師兄做物9出甘多post,你應該好無9聊聊得仔 冇上N年,你獨市???
梗無聊,又冇圍封工開,下礼拜又要洗膀胱同吊針,跟住成個禮拜都会濑尿,趁行得走得,,屌唔到捉件囡玩下

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-12 08:17 發表 查看引用來源

K女緊係冇啦, 坐台以前都300, 有D仲R爛腳老屈俾多1-2百. 不過都係3-5-X, 過亡夜係要傾. 但1Q唔係5-6百咩?
E家搞到出街都要傾? 咁就冇引.
尾東尾西以前都有50, E家仲有冇100難講 ...
自從尾西冇中出,我去新洲,大媽五十,好樣的80,你想戴袋的囡冇,個個客都中出,戴袋耐的,俾十個中出同十一個中出有乜分別

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-12 03:17 發表 查看引用來源
H K有一百文鸡,咸記,我剛玩過H K都有一百文鸡,大陸的鸡平的,一百鸡等於H K百弍,一定有,咸記百弍鸡大把,就龍蝦位都唔少
你深圳雞業你話事呀!
你話有100,啲雞就只能收一百!
你成兩年幾冇上去,你點知呀?
日日老作。

大話精!!!

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-13 02:38 發表 查看引用來源

你深圳雞業你話事呀!
你話有100,啲雞就只能收一百!
你成兩年幾冇上去,你點知呀?
日日老作。

大話精!!!
你條跛癱閪.咸記有一百,後生的百弍都有,自己親歷,現就算H K下價鸡三年冇漲價,馬槛一,指壓,尤其指壓肥龍時代380到現在,贵在靚妹價上升三年前我係新洲大妈鸡中出五十,好樣的八十
這三年來祖國楼價,工廠仆直,而新洲所供應大妈係九十年代全女皆鸡時代年华老去。家境?出來做
現若有一百=H K百弍,以見新州大妈上客率冇HK咸记咁高,一日十客不難,當一月做十五日,有萬五人仔以一個近五十來講,高收入,而近日流傳視频城中村北嫂一百至百五,大妈五十,我绝对相信,2019至今,祖國經劑停滯,這些下層叫鸡消费绝对冇漲價空間

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-14 06:11 發表 查看引用來源
你條跛癱閪.咸記有一百,後生的百弍都有,自己親歷,現就算H K下價鸡三年冇漲價,馬槛一,指壓,尤其指壓肥龍時代380到現在,贵在靚妹價上升三年前我係新洲大妈鸡中出五十,好樣的八十
這三年來祖國楼價,工廠仆直,而新洲所供應大妈係九 ...
你話係就係呀!深圳你話事呀!

山草藥,up得就up。

大話精!

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-15 02:43 發表 查看引用來源

你話係就係呀!深圳你話事呀!

山草藥,up得就up。

大話精!
可惜,跛癱,約炮分分鐘唔使錢

想好的,你有、鏡、咁,就上陌陌約炮,不過你跛癱,叫佢上去好似你阿媽咁騎住俾你屌,,發下夢,跛癱閪

想好的,你有、鏡、咁,就上陌陌約炮

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-12 08:17 發表 查看引用來源

K女緊係冇啦, 坐台以前都300, 有D仲R爛腳老屈俾多1-2百. 不過都係3-5-X, 過亡夜係要傾. 但1Q唔係5-6百咩?
E家搞到出街都要傾? 咁就冇引.
尾東尾西以前都有50, E家仲有冇100難講 ...
玩囡要倾,好無引,就算足浴開大囡都若阿枝阿左,就冇引

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-15 13:58 發表 查看引用來源
玩囡要倾,好無引,就算足浴開大囡都若阿枝阿左,就冇引
你有撚先講啦。

太監大話精。

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-15 18:08 發表 查看引用來源

你有撚先講啦。

太監大話精。
我打完針冇相冲就可用, 死撚变硬七
仲会揾件洞房

附件

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-11 08:29 發表 查看引用來源

沙咀3年前K女都係5百喎, 乜E家升左咁多? 水圍當時都有5,6,7. 係咪水水加到1k咋.?
快仔100真係十年前都難搵
依的北嫂退低袜褲底底洗完閪,抹乾淨,先俾你屌,百零乾淨的 ,但唔係快仔,係企企,唔除衫,北嫂要帶套

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆