上一頁下一頁
發新話題

城中村大把囡

收藏  |  訂閱
43  9.8k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-17 20:04 發表 查看引用來源

依的北嫂退低袜褲底底洗完閪,抹乾淨,先俾你屌,百零乾淨的 ,但唔係快仔,係企企,唔除衫,北嫂要帶套 https://forum.cdn141.com/ ...
依的係 東莞百五元的企亍,當然只係俾塊閪你屌 ,你想濑閪 ,玩花式中出,當然百五唔得

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-21 08:44 發表 查看引用來源

依的係 東莞百五元的企亍,當然只係 ...

唔中出內射當然可以口爆,咁就150唔得

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-21 08:48 發表 查看引用來源

150索嘅囡係唔会除衫,搓硬就会同你笠膠,
好多都会加多的K Y的膠撚, .
然後帶撚屌閪閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-16 12:40 發表 查看引用來源
40094589我打完針冇相冲就可用,400945834009458440094585死撚变硬七
仲会揾件洞房400945894009458340094584400945854009458640094588400945924009458340094584400945834009458640094587
插完裙掛, 插婚纱

,
引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-21 11:46 發表 查看引用來源

150索嘅囡係唔会除衫,搓硬就会同你笠膠,
好多都会加多的K Y的膠撚, https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202208/ ...
而家的囡,好兴著開档黑絲, 客觉sex,條黑絲淘宝两。三文,俾你中出完 有坐厕就咁用淘宝噴閪盤洗閪 ,充電式,百零文,坐係度自動喷洗 ,唔洗濕手濕腳除絲袜,洗完用毛巾印乾又下一鑊

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-3 11:09 發表 查看引用來源
,
而家的囡,好兴著開档黑絲, 客觉sex,條黑絲淘宝两。三文,俾你中出完 https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202208/ ...
東莞或惠州乜嘢城中村真的無去過。。好驚哩d有病。。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2022-9-12 16:49 發表 查看引用來源

東莞或惠州乜嘢城中村真的無去過。。好驚哩d有病。。
帶套,熟女五條都有交易

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-12 17:18 發表 查看引用來源
帶套,熟女五條都有交易
又係度呃苟人。
正大話精。

5條,你老母做呀?

引用:
原帖由 voking 於 2022-9-12 23:21 發表 查看引用來源

又係度呃苟人。
正大話精。

5條,你老母做呀?
你條七頭知到死期不遠,俾人生閹,斬手,劈死街頭,現己伏屍!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-18 07:40 發表 查看引用來源
你條七頭知到死期不遠,俾人生閹,斬手,劈死街頭,現己伏屍!
係人都知你老母5條任𨳒。

發乜脾氣啫!
吾順就早啲自行x斷,記住吾好累街坊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆