城中村大把囡

收藏  |  訂閱
8  9.8k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-9 08:11 發表 查看引用來源
E家仲有咁既質素100蚊? 抵吊呀
sam哥,乜你信呢個大話精咩?
而家邊都仲有100蚊雞呀?
沙咀K女多過千啦。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-10 08:02 發表 查看引用來源
當年你阿妈係布吉收5O,我回40佢肯,点知入房除左褲揸鸠先话4O元剩屌閪,唔俾揸波,見我一射就推,米青如圖一半內射40093664一半閪口,咪精滴小滴,咪佢阿妈生左冇賓州,跛癱 ...
乜你有JJ咩?太監大話精。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-8-11 08:29 發表 查看引用來源

沙咀3年前K女都係5百喎, 乜E家升左咁多? 水圍當時都有5,6,7. 係咪水水加到1k咋.?
快仔100真係十年前都難搵
我朋友大陸人住深圳。早本年去沙咀。啲女係齋坐。要出街就要傾數。有啲女吾去,去既要過千先肯扑野。

所以話你信個打話精而家仲有100蚊雞。
有既可能60過外。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-11 04:29 發表 查看引用來源
我信大圈現在一定有100蚊鸡,係的跛癱只識屌X母,H K都有100蚊鸡,H K 的K囡都過二千
你呢兩年幾時北上過?
大陸變咗幾多你知吾知?
成日想當年。
你話有100蚊雞就有呀!大陸雞價你話事呀!閣下邊位呀?
講大話吾眨眼。
香港仲有100蚊雞?係邊呀?

正大話精。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-12 03:17 發表 查看引用來源
H K有一百文鸡,咸記,我剛玩過H K都有一百文鸡,大陸的鸡平的,一百鸡等於H K百弍,一定有,咸記百弍鸡大把,就龍蝦位都唔少
你深圳雞業你話事呀!
你話有100,啲雞就只能收一百!
你成兩年幾冇上去,你點知呀?
日日老作。

大話精!!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-14 06:11 發表 查看引用來源
你條跛癱閪.咸記有一百,後生的百弍都有,自己親歷,現就算H K下價鸡三年冇漲價,馬槛一,指壓,尤其指壓肥龍時代380到現在,贵在靚妹價上升三年前我係新洲大妈鸡中出五十,好樣的八十
這三年來祖國楼價,工廠仆直,而新洲所供應大妈係九 ...
你話係就係呀!深圳你話事呀!

山草藥,up得就up。

大話精!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-15 13:58 發表 查看引用來源
玩囡要倾,好無引,就算足浴開大囡都若阿枝阿左,就冇引
你有撚先講啦。

太監大話精。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-12 17:18 發表 查看引用來源
帶套,熟女五條都有交易
又係度呃苟人。
正大話精。

5條,你老母做呀?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-18 07:40 發表 查看引用來源
你條七頭知到死期不遠,俾人生閹,斬手,劈死街頭,現己伏屍!
係人都知你老母5條任𨳒。

發乜脾氣啫!
吾順就早啲自行x斷,記住吾好累街坊。

前往最後回覆