咸記龍蝦同老妖玩假老强

收藏  |  訂閱
7  5.2k

咸記龍蝦同老妖玩假老强

依輪常去咸記,一連两次同上二樓七号房同高大老妖玩假老强,第一次老妖紅衫半腰纱裙,以前屌過,行過話一百,佢又肯,上房我話玩老强,就咁半臥床除佢底底,就玩
第二次行過見佢著黑背心,小外套,著瑜珈褲,但閪位有墊,初見有位師兄埋去,一同行行下件師兄走頭,咁自己埋去,問一百又肯,上房又話玩老强,要老妖臥床边,,為老妖只单腳腿褲及底底,就玩,一百好能抵一

呢個時勢竟然會有只收100, 呢個一定係你老母嚟

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-8-11 09:39 發表 查看引用來源
原帖由 網友九哥哥 於 2022-8-12 11:54 發表 查看引用來源

而家仲有150蚊雞,上次上海街聽到又肥又老大媽同老鬼講價錢點小得落

但我变左賓州仔一年,但心引,今朝先又去咸記

龍蝦位,見件著粉紅裙,捉上水电鋪三樓,120玩假老強,件囡四十度,有波,相頭0K,叫阿英,塊閪上面紋朵玫瑰

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-12 20:08 發表 查看引用來源
原帖由 網友九哥哥 於 2022-8-12 11:54 發表 查看引用來源

而家仲有150蚊雞,上次上海街聽到又肥又老大媽同老鬼講價錢點小得落
但我变左賓州仔一年,但心引,今 ...
昨日又去咸記,早九点,得一件,兼未見過,食飽早飨,返去見纹玫瑰英同未見過囡,阿英嬲,梗試未見過,上二樓,4号房,玩

你唔試下公園仔個件長腿輕中道友妹,就上登記賓館,應該可以中出或者幫你用佢棒煙屎牙卵雀口爆

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-25 15:48 發表 查看引用來源
你唔試下公園仔個件長腿輕中道友妹,就上登記賓館,應該可以中出或者幫你用佢棒煙屎牙卵雀口爆
依的一年前就可以,而家只可以係煙屎牙濑尿

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-8-11 09:39 發表 查看引用來源
小心畀人告你泄露國家秘密呀!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-30 09:40 發表 查看引用來源
依的一年前就可以,而家只可以係煙屎牙濑尿
但我变左賓州仔一年,但心引,今

昨日又去咸記,食飽早飨,去龍蝦,成幾件係电器鋪,見纹玫瑰英同又一件未見過囡,阿英嬲,我话玩未見過件,佢friend,阿英亦拑件齊上3樓,阿英鄰房,齊齊淫声荡語

前往最後回覆