上一頁下一頁
發新話題

?????????

收藏  |  訂閱
67  66.4k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-18 08:13 發表 查看引用來源
第二集:清水灣篇 (part3)

我車佢入西貢,泊低架車就同佢食野。

我:兩個set lunch,咖啡,你飲咩?
丽:熱檸水。
我:你今日著得好性感,我好鍾意。
丽:多謝,一陣服待你多啲。冇男人好似你甘帶我四圍去,你結婚未?我:你話呢?有老婆敢帶你四 ...
咁快開戰?😬
等你繼續更新!😉

突然其來的主動,加上新鮮刺激,咁好易走火🤭

good  post     正

????????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-19 20:54 發表 查看引用來源
第二集:清水灣篇 (part4)
我:啊~~你隻淫娃,未去到就甘猴擒。

紀:見你對我甘好比個驚喜你之麻,岩岩黎完M呢幾日安全期。

言下之意即係要我今日填滿你個盤絲洞姐,佢個胸圍冇肩帶一下就除左,唔怪得見佢行路個心口彈下彈下甘啦。 ...
終於大戰啦!

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-12 08:31 發表 查看引用來源
呢個故仔我覺得幾好玩,純性慾冇感情,一個新移民熟女嫁到香港,老公揾唔多被迫去神秘房兼職遇上事主,帶佢進入另一個色慾世界……

係旺角某一棟商住大厦入面,有一個單位,單位入面有三間劏房,每一間都坐著一個女人,等待著顧客既 ...
我都想扑呢個熟女

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-19 20:54 發表 查看引用來源
第二集:清水灣篇 (part4)
我:啊~~你隻淫娃,未去到就甘猴擒。

紀:見你對我甘好比個驚喜你之麻,岩岩黎完M呢幾日安全期。

言下之意即係要我今日填滿你個盤絲洞姐,佢個胸圍冇肩帶一下就除左,唔怪得見佢行路個心口彈下彈下甘啦。 ...
C兄 繼續寫…….!

回覆 44# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

wow⋯師兄⋯爽YY啦😍
等你UPDATED💪🏾

??????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆