後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
15  92.9k

引用:
原帖由 devotedryan 於 2022-8-16 11:16 發表 查看引用來源
今年已經同老婆結婚幾年十零歲拍拖到依家,一齊左15年,小朋友都生左2件
近年性生活都變得公式化,只係係屋企或staycation先有
有時諗番細個拍拖嗰陣,去到邊屌到邊真係幾好玩

唔知大家去過咩地方打野戰

今次分享下最初時 ...
同學生妹女友佢地和試過野戰,冇人公園,後樓梯,天台,沙灘,camping等,初初梗係試下叫佢用手打J先,跟住就會大膽D含J,之後就會半推半就比我入,當然之前要用手口,玩具攪到佢濕晒先。

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2022-9-12 18:56 發表 查看引用來源
前排拆果間旺角舊式戲院
同條女睇戲經常互摷
幫我打J,吹出嚟
就地正法就唔敢喇
我都試過同女友及ex女友佢地去睇戲嘅時候摷,真係好正好刺激,佢倒佢條校裙好鬼短就已經好興奮,一坐低就差唔多走光,隻手就忍唔住伸入去摷,試過有兩個女友校服係兩截,不是連身裙,咁就伸埋隻手入去渣佢對波,正爆! 試過連底底都比我剝埋,我帶走留念🤩

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-13 18:13 發表 查看引用來源
咁剌激!😬
之後係咪去爆房?😉
爆房就冇,試過唔夠喉,送佢返屋企時拉佢入後樓梯,企响度由放面入咗。😋

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-13 22:42 發表 查看引用來源

始終有啲怯
試過深夜係窩打老道斜路上京士柏,但過程好緊張,驚劏死牛,所以女友一早除定絲襪,去到山邊有暗位就即時彎身比我狗仔,一路屌佢重提我睇實有冇賊! ...
我試過扯爛女友絲襪再拉開底褲邊插入,好Q剌激!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 15:23 發表 查看引用來源
好剌激呀,佢係咪都覺得係?
佢冇預期我會扯爆佢絲襪,所以佢都覺得好刺激!

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-14 17:52 發表 查看引用來源

佢咁配合你
抵屌!
哈哈,唔係配合,係半推半就,半被迫,真係好正!

引用:
原帖由 devotedryan 於 2022-8-16 11:16 發表 查看引用來源
唔知大家去過咩地方打野戰

今次分享下最初時 ...
都試過好多次打野戰,後樓梯拉高女友校裙,扯低佢條底由後面入,從後伸手入校服渣波,碌J硬到痴線,勁high,最後試過抽出黎爆射落佢pad pad 度又試過中出,好Q刺激!

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-4 20:20 發表 查看引用來源

年紀大左,出野係其次、過程反而想佢玩得淫賤一d!
我年紀不大都好鍾意玩淫賤D,好似用玩具玩女,著不同制服玩,著住衫,泳衣等等扑野,用按摩油,攪到佢哋由純情學生妹變淫娃。

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-6 18:07 發表 查看引用來源

泳衣我都極like
通常落club house swimming,太太在屋企換泳兒時,我哋會先尼一獲降溫,廢事硬住游😆

你呢?
我試過住villa,响個私人泳池同女友著住泳衣玩,女友帶咗三套泳衣,三套都著住黎玩過,一件頭泳衣最正,好似AV feel,從後拉開泳衣邊就抽入去,超有征服感!女友冇諗過我會响泳池開獲,所以第一獲嘅時間超刺激!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 12:13 發表 查看引用來源
喺邊度自己個人pool想點屌都得啦!第一次咁玩,佢係咪好high?😉
villa雖然有高圍牆,但佢好驚比人見倒,所以好似係比我夾硬黎,咁樣仲刺激,試過一次之後,佢都覺得好刺激,第二次我要佢响泳衣含J都乖乖幫我含,好Q正!

前往最後回覆