後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
20  92.6k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-8-16 11:39 發表 查看引用來源
九龍公園曾經是我一個戰場🤷‍♂️
有班友專及野,仲試過行埋黎,“仲唔咀落去”

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-16 14:06 發表 查看引用來源
你試過?😂
果次係樂道入口大空地攬乍,未咀,炮台果邊有幾張紙皮,不過都十幾年前,

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-16 14:11 發表 查看引用來源
咁咪好冇引?之後點呀?😂
車,我拍拖之麻,唔係要野戰,我地的野戰只是飛機餐或含一陣,我會睇到清清楚楚先埋位,大家都係及慣人,自然警覺性好高。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-8-16 14:26 發表 查看引用來源
ching講係十幾年前
小弟冇咁深資歷,應該都係7年前左右
但係你講的,仲係果班友的手法。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-16 15:39 發表 查看引用來源
三十年前好多人夜晚帶女友去沙灘,帶埋沙灘席,天為被地為床一件風褸遮住就黎。
嘩,兄台,你都入伍起碼,

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-8-16 16:41 發表 查看引用來源
試過係OFFICE, 行山的小徑, 屋邨樓梯

十幾年前試過有一次送女友返屋企, 有時會拖佢去樓梯玩, 通常要好夜無人佢先肯同我打野戰。有一次同佢扑到中途有兩個男人經過, 佢地兩個停低咗望住我地, 其中一個男人開口講: 「 ...
條女全祼定係裙甩褲甩?

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-8-16 16:41 發表 查看引用來源
試過係OFFICE, 行山的小徑, 屋邨樓梯

十幾年前試過有一次送女友返屋企, 有時會拖佢去樓梯玩, 通常要好夜無人佢先肯同我打野戰。有一次同佢扑到中途有兩個男人經過, 佢地兩個停低咗望住我地, 其中一個男人開口講: 「 ...
有無以為勾二嫂?

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-8-16 22:27 發表 查看引用來源

牛仔褲,退到去膝頭
衫就無除
條女咪露毛比人睇到,著都著唔切褲。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-19 00:09 發表 查看引用來源
舊機場天台。

重有貨櫃碼頭未填晒時,美乎向葵涌方向行,有一條長長既海岸,馬路爬落大石堆既海邊,望住昂船洲。可以睇到日落。
又係老香港,以前美孚有得扒艇。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-19 14:51 發表 查看引用來源
我細個時冇左艇了,得返荔園。
美孚橋底,唔係荔園,

前往最後回覆