後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
30  92.7k

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-16 16:45 發表 查看引用來源
小弟後生都曾經好激情,拖女係九龍公園開波,戲院中摷到胸圍底褲都比我除左🤭
閃電剝褲手原來真係有嘅.  

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-16 16:51 發表 查看引用來源
條女著短裙,買最後一行,套戲開左10分鐘左右,條女已經比我除左條底褲
搞到成地水一陣跣親啲伯伯就唔好啦, 仲以為戲院屎坑爆水喉.

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-16 17:19 發表 查看引用來源

反反覆覆
停滯不前
始終唔接受比第二個男人隊入去

各位兄弟的老婆呢?分享一下pls
唔係個個女人都肯咁玩, 唔係鹹濕淫亂就無底線.

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-16 17:40 發表 查看引用來源
之後去公園開佢波
條底底用嚟變身......

((((((輕先))))))

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-16 18:02 發表 查看引用來源

好似😌有女版,你唔出埋?😅🤭
未聽過有女版.
引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-16 18:03 發表 查看引用來源

叫咩名?

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-16 18:20 發表 查看引用來源

至理名言!
小弟老虎都唔玩交換, 去外地可以玩陌生人目前(nude beach), 近年旅遊識咗對年長啲嘅 couple, 又可以一齊喺 pool villa 剝唒衫褲剝哂鞋, 玩吓鹹濕 game, 再進展變成互相 friend 目前, 底線去到咁多, 唔好諗交換, 不過大家都係同樣諗法先可以咁玩.

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-18 07:12 發表 查看引用來源
如果係自己屋企玩蒙眼屌,條女蒙左眼會無限幻想,安排玩友目前更刺激😇
兩啤, 輸咗要友目前抽項目玩.

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-18 13:10 發表 查看引用來源
两啤去旅行,好大機會玩,可惜而家未能有得去旅行,尤其浸温泉,浸浸下就嚟料
查實而家可以去玩, 只係3+4 要預多啲日期, 早個月去過玩, 連 3+4 用咗近三星期.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-19 08:46 發表 查看引用來源

個女嘅可能可以說服老婆
兩個男人部署可能易成事啲.

引用:
原帖由 man302000 於 2022-10-1 08:20 發表 查看引用來源

我之前係試過... 同女朋友行到有個暗位... 見到有個男既坐左係度,我同女朋友企左係佢左近度開始又錫又摸.. 因為都幾近,女朋友都有d緊張咁一路比我摸又望下個男人,我一路錫我女朋友耳仔.. 頸,叫佢伸手入去玩我下面... 我 ...
類似呢啲動作場面有時喺沙灘會玩吓, 記得有次孖老虎浸住半腰水位左右拉低小弟條泳褲玩小潤腸, 以為水有啲濁唔係幾見到水中畫面, 當時啲水查實幾清吓, 附近嗰兩三個人些少會見到啲, 到沖身區人唔多小弟伸手入老虎泳衣入面搓, 左近有條沐咀睇到扯哂旗, 唔知算唔算野戰部份內容..

前往最後回覆