後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
30  92.7k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-7 14:51 發表 查看引用來源

villa雖然有高圍牆,但佢好驚比人見倒,所以好似係比我夾硬黎,咁樣仲刺激,試過一次之後,佢都覺得好刺激,第二次我要佢响泳衣含J都乖乖幫我含,好Q正! ...
以前孖朋友去過(分開各自獨立), 記得一次係相鄰隔離, 講嘢大聲啲都聽到..

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-7 11:00 發表 查看引用來源

我都做過同樣嘅嘢,不過果次蘇梅嗰間個私隱度差啲,所以有觀眾😏
有啲係向沙灘, 係方便出灘玩, 但你望我我望你, 謙安全性太低, 女仕們反而驚到唔敢玩, 有牆心理上點都好啲, 寧俾人裝唔好俾人睇住.

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-10-22 18:24 發表 查看引用來源

其實冇幾大件事 心態決定一切
應姐姐 order, 圖已 delete .

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-18 17:07 發表 查看引用來源

泳池、浸溫泉果陣攪最好
因為老婆心知人在此埸景下、點會剩剩浸呀、佢預咗要扑野,所以佢通常會問我:「你揀喺邊度做呀?不如就埋便啦,冇乜人,我第起一隻腳比你,你自己發力」 ...
引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 17:21 發表 查看引用來源

離開香港
壓力全消
唔好話野戰
剩係到hotel check in 一入房
就即刻鏡前㩒低佢,拉低佢條魚加衭,狗仔式快開一獲先!
師兄幾心急吓.

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-10-23 14:09 發表 查看引用來源

咩事 做咩要cap 我張相🫣
冇乜嘢, 只係見佢咁大隻想孖佢打場摔角..  

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-23 06:47 發表 查看引用來源

日間早d屌一次快波,希望夠時間喺果一晚回到氣,(因年紀不年輕)可以再屌一次,今次係慢慢地、全套前戲做齊,去淫辱太太!
呢度啲師兄們部份冇四十都五十(六十嚟緊都有), 唔知多唔多仲可以連續嚟兩個 round (中途休二三十分鐘都得).

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-10-24 14:36 發表 查看引用來源

妖 好怕醜
圖已刪.

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-28 23:47 發表 查看引用來源

條姣西當眾掹大對腳, 找水柱磨射 自己下面

淨睇大脾位好似浪般潮吹, 隔住泳衣都咁堅吹嘅話, 去表演發過豬頭.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-10-27 13:10 發表 查看引用來源

有冇諗過 …… 一個用口 ,兩手各揸一條 ,前後窿各入一條。
創造力量同幻想嚇一跳.  

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-29 17:10 發表 查看引用來源

😆到時,我就正式 夫憑妻貴 啦
師兄到時要練番兩吓絕技先得.  

前往最後回覆