上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.3k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 00:25 發表 查看引用來源

想佢升lev 啫
咁都明嘅!

試過以前喺條仔嘅後樓梯準備搞嘢,點知有兩條差佬入嚟食煙,好彩佢哋問兩句就走,真係嚇到pk。
又試過喺沙灘度搞嘢,有啲沙入咗小妹度,刮到pk。

引用:
原帖由 倩兒cindy 於 2022-10-18 10:54 發表 查看引用來源
試過以前喺條仔嘅後樓梯準備搞嘢,點知有兩條差佬入嚟食煙,好彩佢哋問兩句就走,真係嚇到pk。
又試過喺沙灘度搞嘢,有啲沙入咗小妹度,刮到pk。 ...
沙灘搞嘢要好小心!咁之後咪好冇引?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-18 11:02 發表 查看引用來源
沙灘搞嘢要好小心!咁之後咪好冇引?
泳池、浸溫泉果陣攪最好
因為老婆心知人在此埸景下、點會剩剩浸呀、佢預咗要扑野,所以佢通常會問我:「你揀喺邊度做呀?不如就埋便啦,冇乜人,我第起一隻腳比你,你自己發力」

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-18 17:07 發表 查看引用來源

泳池、浸溫泉果陣攪最好
因為老婆心知人在此埸景下、點會剩剩浸呀、佢預咗要扑野,所以佢通常會問我:「你揀喺邊度做呀?不如就埋便啦,冇乜人,我第起一隻腳比你,你自己發力」 ...
咁順攤!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-18 17:40 發表 查看引用來源
咁順攤!😬
鬼咩
早d 攪左,佢可以專心浸
跟住上水嘆按摩

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-18 17:07 發表 查看引用來源

泳池、浸溫泉果陣攪最好
因為老婆心知人在此埸景下、點會剩剩浸呀、佢預咗要扑野,所以佢通常會問我:「你揀喺邊度做呀?不如就埋便啦,冇乜人,我第起一隻腳比你,你自己發力」 ...
可能佢又想有人觀戰又想有人加入,有冇特別姣先?

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-18 19:23 發表 查看引用來源
可能佢又想有人觀戰又想有人加入,有冇特別姣先?
知有觀眾偷睇果下真係幾刺激

引用:
原帖由 man302000 於 2022-10-22 10:01 發表 查看引用來源

知有觀眾偷睇果下真係幾刺激
有位ching最近介紹 東何文田配水庫遊樂場... 呢度真係幾good, 有唔小暗位

野戰其中一個重要因素就係會有觀眾,知道有人觀戰真係刺激好多,特別易射,呢個環節去旅行就最好玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆