上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.0k

後生野戰回憶

今年已經同老婆結婚幾年十零歲拍拖到依家,一齊左15年,小朋友都生左2件
近年性生活都變得公式化,只係係屋企或staycation先有
有時諗番細個拍拖嗰陣,去到邊屌到邊真係幾好玩

唔知大家去過咩地方打野戰

今次分享下最初時既經歷
之前拍拖每次都會送佢番屋企
佢樓下有個露天停車場,其中一邊泊曬大貨車
有次番到興起拖左佢去啲貨車同貨車中間度
初時都係攬下錫下摷下甘
愈摷愈有火,之後叫女朋友幫手吹
佢係比較保守,大家都係初夜對象
技巧就真係冇乜,但始終係自己一手調較
佢肯係呢啲地方玩已經夠興奮
最後第一次野外就甘吹完用手打出
有左第一次經歷之後
之後幾年同佢真係去過好多估唔到既地方野戰

晏啲再分享下

引用:
原帖由 devotedryan 於 2022-8-16 11:16 發表 查看引用來源

唔屬於自己o既地方/ 公眾地方 但o係車入面, 咁其實算唔算係野戰呢?

野戰就試過喺唐樓天台,車入面試過喺停車場、山頂,又試吓喺街邊、海運露天停車場喺車入面用口

引用:
原帖由 devotedryan 於 2022-8-16 11:16 發表 查看引用來源
今年已經同老婆結婚幾年十零歲拍拖到依家,一齊左15年,小朋友都生左2件
近年性生活都變得公式化,只係係屋企或staycation先有

今次分享下最初時 ...
九龍公園曾經是我一個戰場🤷‍♂️

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-8-16 11:31 發表 查看引用來源
野戰就試過喺唐樓天台,車入面試過喺停車場、山頂,又試吓喺街邊、海運露天停車場喺車入面用口
ching,海運我都有去過好幾次

回覆 5# 肥富茶了室 的帖子

車震定直頭野戰?記得當日晚上九點幾喺車入面,久唔久有人車頭行過,我同老婆坐中排用口都好刺激

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-8-16 11:46 發表 查看引用來源
車震定直頭野戰?記得當日晚上九點幾喺車入面,久唔久有人車頭行過,我同老婆坐中排用口都好刺激
我唔係車震,只是在海運走廊玩

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-8-16 11:49 發表 查看引用來源
我唔係車震,只是在海運走廊玩
師兄都好多野戰經驗!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-16 11:50 發表 查看引用來源
師兄都好多野戰經驗!😉
不多,通常啲c9唔肯玩野戰

引用:

今次分享下最初時 ...
師兄有冇去浸温泉打水戰
我都是聽孖子條仔分享
話返內地浸浸下就郁手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆