上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.5k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-14 22:12 發表 查看引用來源

強姦絲襪OL…. 我至愛的AV 片種😂
我都鐘意!😬
有冇睇夫之目之前系列?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 22:15 發表 查看引用來源
我都鐘意!😬
有頂la, 咁正

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-14 23:27 發表 查看引用來源

有頂la, 咁正
我都覺得正!😬
好有征服感!😬

試過同sp係元朗某大型商場停車場,當日下晝去左睇戲,睇戲中段覺得套戲悶悶地就一定手多多啦,sp當時係著連身短裙,所以佢坐座已經好就手,我就著條短嘅運動棉褲,褲檔大佢都好易伸手入我度,大家互摸左一輪我見坐下面果行對男女周時都有望上黎,跟住我就將開sp對腳,睇下佢地再睇到會點,點知我見下面個男都開始伸手入去個女仔件衫度揸下波咁,咁我見大家都玩得下,我就細細聲同sp講,不如除左條底褲,之後sp都好聽話比我除左條底底,然後當然繼續將開對腳比我摷啦,點知我一摷就差唔多濕到滴,咁套戲有啲位都靜,當然下面對男女聽到水聲就望上黎見到sp無著底底,成塊西比佢地睇曬果真係刺激到不得了,搞到我條野都係咁流口水,幾經辛苦終於捱完套戲,大家都急不及待去廁所整理一下,到行返出商場果時見到對男女都好似扮無野咁,但睇個眼神大家都知咩料。
之後諗去停車場攞車去第二度食飯,點知係停車場上車sp已經又伸手摸我,大家都好緊火,然後我就膽粗粗問佢想唔想試下係停車場車震,個淫妹即刻話好就攞我條野出黎含,雖然小弟架車都貼左黑玻璃,但天氣熱一定要開冷氣如果唔係實玩到出汗,咁開得冷氣車入面個錶板就一定著嫁啦,外面都會知入面有人,但太緊火唔理得咁多,我就同個衰妹講我地前後腳去後坐搞,舒服啲嘛,係後坐搞左一陣,個衰妹話想我坐返係司機位佢坐上面,我就話玩咁大,有咩事cake住好難走,點知佢話好想試,咁9硬無腦就一定嫁啦,都玩咁哩個地步,黎就黎啦,點知扒返上前面之後佢un到我就射果下,就有車泊左係我地隔離,我就拍個衰妹話有人呀,點知佢完全唔理我,仲un得大力啲,仲要望住隔離車咁un,點知隔離已經泊完車落車,果刻我望住落車果個女司機射曬入去sp入面,個女司機(都後生幾靚)望住我地笑左一下,然後就同佢男朋友行左去商場,唔知佢有無話比佢男朋友知見到嘅野,但我淨係知個衰妹由場戲完左都一路無著底褲咁係商場行。
最後sp過左排就結左婚,我都再搵佢唔到。Ps:真人真事,唔信就當故仔睇啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 22:15 發表 查看引用來源
我都鐘意!😬
又唔一定要去到夫目前,NTR已經好足夠

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-15 16:40 發表 查看引用來源

又唔一定要去到夫目前,NTR已經好足夠
夫目前刺激啲!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-15 16:58 發表 查看引用來源
夫目前刺激啲!
真心講,有幾多人真係做到😂

引用:
原帖由 Lcsbb 於 2022-9-15 02:40 發表 查看引用來源
試過同sp係元朗某大型商場停車場,當日下晝去左睇戲,睇戲中段覺得套戲悶悶地就一定手多多啦,sp當時係著連身短裙,所以佢坐座已經好就手,我就著條短嘅運動棉褲,褲檔大佢都好易伸手入我度,大家互摸左一輪我見坐下面果行對男女周 ...
好有畫面
BTW, 你唔搵佢做老婆?淫娃難求啊

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-15 17:07 發表 查看引用來源

真心講,有幾多人真係做到😂
我諗:老婆第一次掹大被人隊入去果刻,會有少少肉赤

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-15 17:25 發表 查看引用來源

好有畫面
BTW, 你唔搵佢做老婆?淫娃難求啊
完全同意師兄你嘅講法,娶老婆一定要搵個夠淫賤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆