上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.3k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-30 17:18 發表 查看引用來源

Lee 個動作好意淫
女方又唔知後面有人😆
我之前係試過... 同女朋友行到有個暗位... 見到有個男既坐左係度,我同女朋友企左係佢左近度開始又錫又摸.. 因為都幾近,女朋友都有d緊張咁一路比我摸又望下個男人,我一路錫我女朋友耳仔.. 頸,叫佢伸手入去玩我下面... 我男人睇到我女朋友勁淫咁...

引用:
原帖由 man302000 於 2022-10-1 08:20 發表 查看引用來源

我之前係試過... 同女朋友行到有個暗位... 見到有個男既坐左係度,我同女朋友企左係佢左近度開始又錫又摸.. 因為都幾近,女朋友都有d緊張咁一路比我摸又望下個男人,我一路錫我女朋友耳仔.. 頸,叫佢伸手入去玩我下面... 我 ...
你哋咁玩真係好鬼正!要珍惜🤩
婚後 我太太 反而細膽左、上到九龍公園又話熱又話蚊咬(以前著住高爭鞋套裝米照上),入去戲院摷到緊火叫佢含出尼、又話返屋企先!

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-1 17:03 發表 查看引用來源

你哋咁玩真係好鬼正!要珍惜🤩
婚後 我太太 反而細膽左、上到九龍公園又話熱又話蚊咬(以前著住高爭鞋套裝米照上),入去戲院摷到緊火叫佢含出尼、又話返屋企先! ...
而家有地方舒舒服服做吖嘛,點同後生,興起上來,乜嘢地方都照做啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-2 12:44 發表 查看引用來源
而家有地方舒舒服服做吖嘛,點同後生,興起上來,乜嘢地方都照做啦!😉
但作為男人、總係想攪多d 花臣嘢😆

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-2 20:16 發表 查看引用來源

有乜嘢花臣想搞?😉

引用:
原帖由 devotedryan 於 2022-8-16 11:16 發表 查看引用來源
唔知大家去過咩地方打野戰

今次分享下最初時 ...
都試過好多次打野戰,後樓梯拉高女友校裙,扯低佢條底由後面入,從後伸手入校服渣波,碌J硬到痴線,勁high,最後試過抽出黎爆射落佢pad pad 度又試過中出,好Q刺激!

引用:
原帖由 man302000 於 2022-10-1 08:20 發表 查看引用來源

我之前係試過... 同女朋友行到有個暗位... 見到有個男既坐左係度,我同女朋友企左係佢左近度開始又錫又摸.. 因為都幾近,女朋友都有d緊張咁一路比我摸又望下個男人,我一路錫我女朋友耳仔.. 頸,叫佢伸手入去玩我下面... 我 ...
類似呢啲動作場面有時喺沙灘會玩吓, 記得有次孖老虎浸住半腰水位左右拉低小弟條泳褲玩小潤腸, 以為水有啲濁唔係幾見到水中畫面, 當時啲水查實幾清吓, 附近嗰兩三個人些少會見到啲, 到沖身區人唔多小弟伸手入老虎泳衣入面搓, 左近有條沐咀睇到扯哂旗, 唔知算唔算野戰部份內容..

我試過係海灘打野戰, 水高過腰, 海灘好多人游水, 我女友雙腳嵌住我, 我係泳褲拉了陽具出來, 插入老婆個陰道內, 如果幾呎內無人, 咪抽插, 如果有人游緊水, 就扮情侶擁抱, 好鬼刺激.
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-3 15:14 發表 查看引用來源

類似呢啲動作場面有時喺沙灘會玩吓, 記得有次孖老虎浸住半腰水位左右拉低小弟條泳褲玩小潤腸, 以為水有啲濁唔係幾見到水中畫面, 當時啲水查實幾清吓, 附近嗰兩三個人些少會見到啲, 到沖身區人唔多小弟伸手入老虎泳 ...

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-2 20:16 發表 查看引用來源

呢個係wow... 新鮮感同刺激感會high好多

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-2 20:58 發表 查看引用來源
有乜嘢花臣想搞?😉
同一個西屌會屌悶
所以先玩制服、絲襪、淫衫、映咸相⋯etc

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆