上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.5k

引用:
原帖由 man302000 於 2022-10-4 01:40 發表 查看引用來源

呢個係wow... 新鮮感同刺激感會high好多
年紀大左,出野係其次、過程反而想佢玩得淫賤一d!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-3 11:22 發表 查看引用來源

都試過好多次打野戰,後樓梯拉高女友校裙,扯低佢條底由後面入,從後伸手入校服渣波,碌J硬到痴線,勁high,最後試過抽出黎爆射落佢pad pad 度又試過中出,好Q刺激! ...
大膽!
我最大膽係在課室佢幫我打J
果日係返去攞成績表
我地故意留左係課室直至冇人
就熄燈,我地扮睇窗口,而我哋下半身低過隻窗、佢企我側邊,伸手過尼chok J, 我就伸手去捽佢妹妹,到頂時,大家都舒到面容扭曲踏曬地,表情夠晒淫🫣

幾年前,都試過同情人在沙灘的救生員亭做,除了沙灘,戲院,公園,後樓梯,都試過

我撞個一次, 有一對夫妻係樓梯度做.
引用:
原帖由 tommypig123 於 2022-10-4 22:10 發表 查看引用來源
幾年前,都試過同情人在沙灘的救生員亭做,除了沙灘,戲院,公園,後樓梯,都試過

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-5 06:38 發表 查看引用來源
我撞過2次有青春期係戲院最後果行,最角落頭,女面向天癱係男心口,2人同1位,係個女呀1聲我先轉頭望,我前佢地3行度,2次唔同人,但都是差不多姿勢。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-5 11:52 發表 查看引用來源
我撞過2次有青春期係戲院最後果行,最角落頭,女面向天癱係男心口,2人同1位,係個女呀1聲我先轉頭望,我前佢地3行度,2次唔同人,但都是差不多姿勢。 ...
其實喺戲院堅做真係好勇!
但我亦明白  當時的心態, 果刻男方硬過鐵、女方下面起勢滲水,重等乜!

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-5 06:38 發表 查看引用來源
應該係厭倦了在屋企千扁一律咁扑
因我有同感😆

引用:
樓梯已經係最唔易被撞破

樓梯有看更定時巡查、所以也要小心

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-4 20:27 發表 查看引用來源

大膽!
我最大膽係在課室佢幫我打J
果日係返去攞成績表
我地故意留左係課室直至冇人
就熄燈,我地扮睇窗口,而我哋下半身低過隻窗、佢企我側邊,伸手過尼chok J, 我就伸手去捽佢妹妹,到頂時,大家都舒到面容扭曲踏曬地,表情夠晒 ...
响課室做都試過,刺激到淨係記得感覺到心跳,其餘唔太記得…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆