上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.4k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-4 20:20 發表 查看引用來源

年紀大左,出野係其次、過程反而想佢玩得淫賤一d!
我年紀不大都好鍾意玩淫賤D,好似用玩具玩女,著不同制服玩,著住衫,泳衣等等扑野,用按摩油,攪到佢哋由純情學生妹變淫娃。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-6 03:31 發表 查看引用來源
响課室做都試過,刺激到淨係記得感覺到心跳,其餘唔太記得…
身同感受
因為緊張,好快射
當時年青,下午去睇戲又硬番,又要女朋友打出尼

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-6 17:01 發表 查看引用來源

我年紀不大都好鍾意玩淫賤D,好似用玩具玩女,著不同制服玩,著住衫,泳衣等等扑野,用按摩油,攪到佢哋由純情學生妹變淫娃。
泳衣我都極like
通常落club house swimming,太太在屋企換泳兒時,我哋會先尼一獲降溫,廢事硬住游😆

你呢?

果日屋企太多垃圾, 朝早返工前掉垃圾, 一推門, 見到男人背脊, 係度抽插, 個女扶住樓梯扶手, 嚇到個男立即停止, 我一掉完垃圾就走.
引用:
原帖由 保持現在 於 2022-10-5 22:20 發表 查看引用來源

樓梯已經係最唔易被撞破

我都好鐘意用玩具. 連黑人大屌都有.
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-6 17:01 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-7 06:15 發表 查看引用來源
果日屋企太多垃圾, 朝早返工前掉垃圾, 一推門, 見到男人背脊, 係度抽插, 個女扶住樓梯扶手, 嚇到個男立即停止, 我一掉完垃圾就走.
1早都黎?凢開防煙門之類我都好輕手,唔單止及野,同時有無人呢埋打劫,情緒病之類。

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-6 18:07 發表 查看引用來源

泳衣我都極like
通常落club house swimming,太太在屋企換泳兒時,我哋會先尼一獲降溫,廢事硬住游😆

你呢?
我試過住villa,响個私人泳池同女友著住泳衣玩,女友帶咗三套泳衣,三套都著住黎玩過,一件頭泳衣最正,好似AV feel,從後拉開泳衣邊就抽入去,超有征服感!女友冇諗過我會响泳池開獲,所以第一獲嘅時間超刺激!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-7 09:54 發表 查看引用來源

我試過住villa,响個私人泳池同女友著住泳衣玩,女友帶咗三套泳衣,三套都著住黎玩過,一件頭泳衣最正,好似AV feel,從後拉開泳衣邊就抽入去,超有征服感!女友冇諗過我會响泳池開獲,所以第一獲嘅時間超刺激! ...
我都做過同樣嘅嘢,不過果次蘇梅嗰間個私隱度差啲,所以有觀眾😏

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-7 11:00 發表 查看引用來源

我都做過同樣嘅嘢,不過果次蘇梅嗰間個私隱度差啲,所以有觀眾😏
咁咪仲刺激!咁樣有冇睇返人哋?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-7 09:54 發表 查看引用來源

我試過住villa,响個私人泳池同女友著住泳衣玩,女友帶咗三套泳衣,三套都著住黎玩過,一件頭泳衣最正,好似AV feel,從後拉開泳衣邊就抽入去,超有征服感!女友冇諗過我會响泳池開獲,所以第一獲嘅時間超刺激! ...
喺邊度自己個人pool想點屌都得啦!第一次咁玩,佢係咪好high?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆