上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 12:11 發表 查看引用來源
咁咪仲刺激!咁樣有冇睇返人哋?😉
唔係你想像中咁樣,嗰間嘢喺最尾,但係唔知點解前邊有一座樓應該係酒店宴會場地有兩層高。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 12:13 發表 查看引用來源
喺邊度自己個人pool想點屌都得啦!第一次咁玩,佢係咪好high?😉
villa雖然有高圍牆,但佢好驚比人見倒,所以好似係比我夾硬黎,咁樣仲刺激,試過一次之後,佢都覺得好刺激,第二次我要佢响泳衣含J都乖乖幫我含,好Q正!

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-7 06:16 發表 查看引用來源
我都好鐘意用玩具. 連黑人大屌都有.  
我就用呢類嘅玩具玩女友

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-7 14:51 發表 查看引用來源

villa雖然有高圍牆,但佢好驚比人見倒,所以好似係比我夾硬黎,咁樣仲刺激,試過一次之後,佢都覺得好刺激,第二次我要佢响泳衣含J都乖乖幫我含,好Q正! ...
以前孖朋友去過(分開各自獨立), 記得一次係相鄰隔離, 講嘢大聲啲都聽到..

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-7 11:00 發表 查看引用來源

我都做過同樣嘅嘢,不過果次蘇梅嗰間個私隱度差啲,所以有觀眾😏
有啲係向沙灘, 係方便出灘玩, 但你望我我望你, 謙安全性太低, 女仕們反而驚到唔敢玩, 有牆心理上點都好啲, 寧俾人裝唔好俾人睇住.

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-7 14:51 發表 查看引用來源

villa雖然有高圍牆,但佢好驚比人見倒,所以好似係比我夾硬黎,咁樣仲刺激,試過一次之後,佢都覺得好刺激,第二次我要佢响泳衣含J都乖乖幫我含,好Q正! ...
硬上正吖!試過正就之後乖乖聽話!😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-7 08:22 發表 查看引用來源
1早都黎?凢開防煙門之類我都好輕手,唔單止及野,同時有無人呢埋打劫,情緒病之類。
試過喺西洋菜街d 後樓梯
但幾汚糟吓,因為女朋友想除對高踭鞋 ,舒服d,所以要鋪張紙皮。大家面對面,佢第起隻左腳,我托住佢隻腳一野一野屌上去。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 21:58 發表 查看引用來源
硬上正吖!試過正就之後乖乖聽話!😉
硬上正!
扯開泳兒浪位就入!
可惜我太太吾比我扯佢件Speedo, 話扯鬆晒😆

可能貪刺激。
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-7 08:22 發表 查看引用來源
1早都黎?凢開防煙門之類我都好輕手,唔單止及野,同時有無人呢埋打劫,情緒病之類。

加多些玩具, 情趣多好多。
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-6 17:01 發表 查看引用來源

我年紀不大都好鍾意玩淫賤D,好似用玩具玩女,著不同制服玩,著住衫,泳衣等等扑野,用按摩油,攪到佢哋由純情學生妹變淫娃。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆