上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.4k

石梨靜宜女子書院女生好淫

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 08:51 發表 查看引用來源
師兄又食過?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 17:09 發表 查看引用來源
咁先正!初熟身體好敏感,好易就可以玩興佢!😬
系呀,我有時都好猴急,錫一下就伸入bra入面去渣波,feel到佢粒乳頭由細細粒好快就比我玩到凸起晒勁正!錫下耳仔下面就開始濕,用手卒下下面粒核,就會頂唔順,猛話唔好攪呢度。1 6~17歲反應就係咁敏感。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-12 09:40 發表 查看引用來源
系呀,我有時都好猴急,錫一下就伸入bra入面去渣波,feel到佢粒乳頭由細細粒好快就比我玩到凸起晒勁正!錫下耳仔下面就開始濕,用手卒下下面粒核,就會頂唔順,猛話唔好攪呢度。1 6~17歲反應就係咁敏感。 ...
呢個年紀又敏感又怕醜,半推半就咁比你為所慾為,之後失守,好有征服感!

回覆 382# licklickson 的帖子

係,女友讀靜宜忍到啱啱16歲食,靜宜女子中學係讀書唔成,但要完成九年免費教育既買位私校,校風就…..

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 11:12 發表 查看引用來源
係,女友讀靜宜忍到啱啱16歲食
16歲咁嫩口肯定好窄啦!身材好唔好?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-12 11:16 發表 查看引用來源
16歲咁嫩口肯定好窄啦!身材好唔好?😉
啱啱發育好,窄!唔打擾樓主主場,詳情唔講,靜宜女子中學女生比較開放,好多唔著底裙,好容易上!我唔止食一個,佢二個同學都食埋,有男友唔係處

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-12 01:55 發表 查看引用來源

一件過,讀靜宜
邊區,我係葵涌番學

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 08:51 發表 查看引用來源
街坊定係果頭番學?

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 11:12 發表 查看引用來源
係,女友讀靜宜忍到啱啱16歲食,靜宜女子中學係讀書唔成,但要完成九年免費教育既買位私校,校風就…..
聖瑪加利(Margaret )都係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆