上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.3k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-16 16:29 發表 查看引用來源

重有維園草地照田雞。
小弟都聽過照田雞呢個名詞

試過係OFFICE, 行山的小徑, 屋邨樓梯

十幾年前試過有一次送女友返屋企, 有時會拖佢去樓梯玩, 通常要好夜無人佢先肯同我打野戰。有一次同佢扑到中途有兩個男人經過, 佢地兩個停低咗望住我地, 其中一個男人開口講: 「阿敏, 佢係你男朋友呀?」 我女友答佢: 「係」, 跟住個男人話你地繼續啦, 就走咗, 我問我女友你識佢地架? 女友答我細個時會一齊玩, 大大下就無乜一齊玩喇

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-8-16 16:41 發表 查看引用來源

十幾年前試過有一次送女友返屋企, 有時會拖佢去樓梯玩, 通常要好夜無人佢先肯同我打野戰。有一次同佢扑到中途有兩個男人經過, 佢地兩個停低咗望住我地, 其中一個男人開口講: 「 ...
咁搞嘢!😂

我就試過喺大埔燒烤場地下邊個沙灘仔仲要係下午全裸做

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-8-16 16:41 發表 查看引用來源

十幾年前試過有一次送女友返屋企, 有時會拖佢去樓梯玩, 通常要好夜無人佢先肯同我打野戰。有一次同佢扑到中途有兩個男人經過, 佢地兩個停低咗望住我地, 其中一個男人開口講: 「 ...
條女全祼定係裙甩褲甩?

引用:

有無以為勾二嫂?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-8-16 20:53 發表 查看引用來源
條女全祼定係裙甩褲甩?
當然糸條女啦

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-8-16 20:53 發表 查看引用來源
條女全祼定係裙甩褲甩?
牛仔褲,退到去膝頭
衫就無除

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-8-16 20:54 發表 查看引用來源
有無以為勾二嫂?
無,一見到嗰一刻我都驚驚地,但佢一叫我女友個名,我就知道佢地相識,個心即刻定晒

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-8-16 22:27 發表 查看引用來源

牛仔褲,退到去膝頭
衫就無除
條女咪露毛比人睇到,著都著唔切褲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆